Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrični skiroSegway F2 PLUS E 120kg/ 25km/h/ 55km/ 800W

Segway F2 PLUS E 120kg/ 25km/h/ 55km/ 800W

ID: 20646253
-9 %
649,99 €
589,99 €
Prihranek  60,00 €

ali od 15,71 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 23.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 23.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 23.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Odkrijte novo dimenzijo mesta s Ninebot KickScooter F2 Plus E Powered by Segway

 

Ninebot KickScooter F2 Plus E je vaša popolna izbira za vsakodnevno vožnjo po mestu. S svojo dolgo dosegljivostjo do 55 km in največjo močjo motorja 800 W boste z lahkoto prevozili mestne ulice in se pridružili svojim najbližjim. Ta skiro združuje vse, kar potrebujete, vključno z dvojnim zavornim sistemom, vgrajenimi indikatorji, sistemom za nadzor vleke (TCS), samozdravilnimi pnevmatikami in še več. Z inteligentnimi funkcijami in visoko zmogljivostjo bo F2 Plus postal vaš nepogrešljiv spremljevalec!

Ključne Lastnosti:

  • Maksimalna dosegljivost: do 55 km
  • Največja hitrost: do 25 km/
  • 10-palčne tubeless pnevmatike z jelly slojem: brez vzdrževanja
  • Dvojni zavorni sistem: sprednja kolutna zavora in zadnja elektronska zavora
  • Sistem za nadzor vleke (TCS): za stabilnost na različnih površinah
  • Vgrajeni indikatorji: za varno vožnjo
  • Visoko zmogljiv motor: zadnji pogon z največjo močjo 800 W

Uživajte v Mestu

Z izboljšano kapaciteto baterije 460Wh, Ninebot KickScooter F2 Plus omogoča daljšo vožnjo z enim polnjenjem. Z dosegom do 55 km se lahko brez skrbi odpravite na raziskovanje svojega mesta ali okolice.

 

Brezskrbna Vožnja z Anti-skid TCS

Segway-Ninebot uvaja tehnologijo Traction Control System (TCS), ki omogoča natančen nadzor in povečuje oprijem na neurejenih poteh ali spolzkih cestah, kar zagotavlja večjo varnost in stabilnost.

 

Tubeless pnevmatike

Izboljšane 10-palčne tubeless pnevmatike zagotavljajo gladko vožnjo po neravnih terenih, medtem ko jelly sloj preprečuje predrtje brez potrebe po vzdrževanju.

 

Varna Vožnja z Dvojnim Zavornim Sistemom

Ninebot KickScooter F2 Plus je opremljen s sprednjo kolutno zavoro in zadnjo elektronsko zavoro, kar omogoča hitro in stabilno zaviranje.

 

Vidnost in Varna Vožnja

Z vgrajenimi sprednjimi in zadnjimi indikatorji boste vidni tako podnevi kot ponoči. Indikatorji zagotavljajo varnost in zmanjšujejo tveganje pri zavijanju. Poleg tega 2.1W LED sprednja luč osvetljuje pot do 13,5 metrov, kar povečuje vašo varnost med nočno vožnjo.

Ergonomična Oblikovanost za Vaše Udobje

Ninebot KickScooter F2 Plus je zasnovan z širšimi krmili za večjo stabilnost in več prostora za dodatke, kot je nosilec za telefon. S svojo vodoodpornostjo IPX5 in konstrukcijo iz visoko trdnega jekla je skiro pripravljen na vse izzive.

 

Pametno Upravljanje Baterije

Napreden sistem za upravljanje baterije (BMS) podjetja Segway-Ninebot zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterijskih celic in vašo varnost s sedmimi zaščitnimi mehanizmi, vključno z zaščito pred kratkim stikom, prenapetostjo in nadzorom temperature.

 

Prilagodite Svojo Vožnjo

Izbirajte med tremi načini vožnje: ECO, Drive in Sport, odvisno od vašega razpoloženja. S preprostim dvakratnim pritiskom na gumb na armaturni plošči lahko enostavno preklapljate med načini vožnje. Poleg tega lahko prek aplikacije Segway-Ninebot prilagodite način Sport za dodatno pospeševanje in hitrost.

Pametno Upravljanje z Aplikacijo

S pametno aplikacijo Segway-Ninebot lahko upravljate svoj KickScooter prek Bluetooth povezave, preverjate stanje vožnje, preostalo baterijo, posodabljate programsko opremo in še veliko več. Poleg tega lahko svoj KickScooter spremljate z omrežjem Apple Find My za dodatno varnost.

 

Ne zamudite priložnosti in odkrijte vse prednosti, ki jih ponuja Ninebot KickScooter F2 Plus Powered by Segway. Preizkusite ga in se prepričajte sami, kako enostavno in udobno je lahko vaše vsakodnevno potovanje!

 

Tehnične podrobnosti
Najvišja hitrost (km/h)
25 km/h
Nosilnost/obremenitev (kg)
120
Največji kot vzpona (°)
20
Moč motorja (W)
400
Zložljivo ogrodje
da
Velikost koles (cm)
25,4
Masa (kg) 0,00
17,7
Garancija v letih
1
Domet do [km]
55
Moč [W]
400
Najvišja hitrost [km/h]
25
Nosilnost/obremenitev [kg]
120
Teža [kg]
17.7
Velikost koles [cm]
25.4
Cached: Wed, 22 May 2024 04:23:47 GMT