Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoDodatki in pripomočki za kuhinjoVONSHEF Parisian (mat črn) 6-delni set za koktajle

VONSHEF Parisian (mat črn) 6-delni set za koktajle

ID: 690288
39,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 23.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dvignite svoje koktajl zabave z Matte Black Parisian Cocktail Set, šestdelnim kompletom, zasnovanim za popestritev vaše domače mešanice na novo raven. S šik mat črnim zaključkom in osnovnimi pripomočki, ki jih potrebujete za mešanje katerekoli pijače, pozdravite večere koktajl mojstrstva doma.

 

SPOZNAJTE CELOTEN KOKTAJL KOMPLET

Sprostite polni potencial svojih bartenderskih spretnosti s pripomočki, ki navdihujejo. Ta eleganten črni koktajl komplet vključuje 550 ml pariški koktajl shaker, Hawthorne cedilo, muddler za mešanje okusov, izlivalnik za preciznost, dvojni jigger za popolno merjenje in dvojno žlico za mešanje magije. Vsak kos je ključ, ki odpira novo dimenzijo ustvarjanja koktajlov.

ODKRIJTE RAZBURLJIVO KOKTAJL IZKUŠNJO

Predstavljen v izvrstno oblikovani darilni škatli z vodičem po receptih za začetek vašega potovanja, ta koktajl komplet ni le zbirka orodij. Je vabilo k ekskluzivni izkušnji, ki čaka, da jo podarite. Ne glede na to, ali je za prijatelja z občutkom za stil ali kot poslastica zase, je popoln dodatek za vsako noč, ko naj bi bile pijače tako nepozabne kot družba.

STIL IN VSEBINA, À LA PARIS

S mat črnim zaključkom kot vašo platno, sprostite svojo ustvarjalnost. Ni le barva; je izjava. Obljuba, da bodo vaši koktajli izstopali iz množice, kot pariška silhueta, ki prekinja nočno nebo.

Izdelan iz vrhunskega nerjavečega jekla, je ta koktajl komplet zasnovan, da traja, kot vaši najbolj cenjeni spomini. Namenjen ni le estetiki, ampak tudi zmogljivosti, kar zagotavlja, da bo ostal osrednji del vašega domačega bara še vrsto let.

PERSONALIZIRAJTE SVOJE TOČENJE

Zakaj bi se zlili z množico, če ste bili rojeni, da izstopate? Pariška kolekcija ponuja različne zaključke, ki vam omogočajo, da izberete komplet, ki odraža vaš edinstven okus in slog. Ne glede na to, ali imate raje diskretno eleganco mat črne ali svetle, drzne barve, lahko vaš koktajl komplet postane tako edinstven kot vaše pijače.

Na zdravje nočem, ki so tako očarljive kot vaš novi koktajl komplet! Na večere, polne smeha, pogovora in zvoka ledu proti jeklu. Dvignite kozarec za umetnost koktajla, ki ga oživljate vi in vaš povsem novi komplet.

 

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonshef.com/vs_en/9pc-matte-black-parisian-cocktail-set

Tehnične podrobnosti
Vrsta opreme za bar
Oprema za pripravo koktajlov
Cached: Wed, 22 May 2024 15:20:30 GMT