Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaHladilnikiBEKO BU1104N vgradni podpultni hladilnik

BEKO BU1104N vgradni podpultni hladilnik

ID: 21016907
5 LET GARANCIJE
346,99 €

ali od 11,81 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od petka, 10.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 10.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BEKO BU1104N vgradni podpultni hladilnik

 

Ta vgradni hladilnik BEKO BU1104N predstavlja odlično izbiro za vašo kuhinjo, saj združuje praktičnost, zmogljivost in estetsko dovršenost. Z naprednimi funkcijami in prostornim notranjim prostorom je idealen za gospodinjstva, ki iščejo zanesljiv in sodoben aparat.

Led Illumination® je ena izmed ključnih lastnosti tega hladilnika, ki omogoča jasen pogled v notranjost. LED trakovi na vrhu hladilnika in na vsaki polici na stranski steni zagotavljajo enakomerno osvetlitev, kar olajša iskanje in dostopanje do živil. Poleg tega je ta tehnologija energetsko učinkovitejša od standardne razsvetljave, kar prispeva k zmanjšanju porabe energije.

Nastavljiva smer odpiranja vrat je še ena priročna funkcija, ki vam omogoča prilagoditev smeri odpiranja vrat glede na postavitev vaše kuhinje. Tako lahko enostavno prilagodite hladilnik vašim potrebam in okolju, v katerem je postavljen. Poleg tega lahko s to funkcijo svojo kuhinjo oblikujete po lastnih željah in potrebah.

Varnostno steklo na policah je dodaten plus tega hladilnika, saj zagotavlja visoko trpežnost in varnost. Police iz kaljenega stekla lahko nosijo breme do 25 kg, kar omogoča varno shranjevanje tudi težkih predmetov brez skrbi glede stabilnosti.

Glede na tehnične specifikacije, hladilnik ponuja prostornino 130 litrov ter dimenzije 82 cm (višina) x 59.5 cm (širina) x 54.5 cm (globina). Kljub svoji kompaktni zasnovi zagotavlja zadostno zmogljivost za shranjevanje vaših živil.

S svojo energijsko učinkovitostjo razreda E, letno porabo energije 92.07 kWh in nizko ravnijo hrupa (35 dBA), je ta hladilnik zanesljiv in ekonomičen aparat za vsako kuhinjo.

Vgradni hladilnik BEKO BU1104N je tako odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo kakovosti, zmogljivosti in estetike v svoji kuhinji.

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
82
Širina [cm]
59.5
Globina [cm]
54.5
No frost
ne
Vrsta hladilnika
mini
Vgradni
da
Razred energijske učinkovitosti
E
Položaj zamrzovalnika
brez
Letna poraba električne energije [kWh]
92
Prostornina hladilni del [l]
130
Možnost zamenjave odpiranja vrat
da
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
3
Cached: Wed, 08 May 2024 04:51:48 GMT