VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceDark Project KD87A LTD Origins - Gateron INK Red Mehanska gaming tipkovnica RGB (ENG)

Dark Project KD87A LTD Origins - Gateron INK Red Mehanska gaming tipkovnica RGB (ENG)

ID: 20848124
199,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fragstore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta omejena izdaja tipkovnice TKL ima vrhunska tovarniško mazana stikala Gateron INK Red, edinstvene sublimacijske PBT ENG tipke, popolnoma prilagodljivo RGB osvetlitev, namazane TLC stabilizatorje in enoplastno zvočno izolacijo za odpravljanje neprijetnih zvokov. Poleg tega je v škatli vključen dodaten komplet črnih tipk PBT (Top Print).

 

87 tipk 80-odstotna tipkovnica je tipkovnica polne velikosti, na kateri manjka ploščica Numpad, znana tudi kot TKL. Ta velikost je idealna za igralce, ki potrebujejo več prostora na mizi za premikanje miške, hkrati pa želijo ohraniti udobje puščičnih tipk, ki so bolj oddaljene od drugih tipk. Mehanska stikala Gateron INK Red Odzivni čas - 1 ms Sila sprožitve - 45 g Predpotopni hod - 2 mm Trajnost - 50 milijonov pritiskov tipk Razporeditev - ENG Profil - XDA / Cherry 1) Tipke PBT Dye-Sub "Origins". ENG Layout 2) PBT Double-Shot Top Print Keycaps. Razporeditev v angleščini Enoslojna izolacija šuma Enoslojna izolacija šuma: Pod ohišjem je nameščena pena, ki zagotavlja blaženje in blaženje udarcev. Zvočnoizolacijska pena pomaga dušiti zvok udarcev po tipkah in zmanjša skupni hrup, ki ga proizvaja tipkovnica. Možnost zamenjave v vročem stanju Tehnologija HotSwap uporabniku omogoča zamenjavo stikal, ne da bi razstavil tipkovnico. Ne potrebujete več likalnika za spajkanje. Enostavno zamenljiva stikala ne povečajo le njene vzdrževalnosti, temveč uporabniku ponujajo tudi možnost popolne prilagoditve tipkovnice. 16,8 milijona barv RGB Svetla osvetlitev RGB s široko paleto popolnoma prilagodljivih učinkov. Ločena dioda pod vsako tipko zagotavlja usmerjen svetlobni snop, intenzivnost in svetlost pa lahko uravnavate s programsko opremo Dark Project. Nastavitve osvetlitve RGB lahko spreminjate tudi s pritiskom na vnaprej nastavljene bližnjice tipk, ki so navedene v priročniku. Namaščeni stabilizatorji Med postopkom sestavljanja tipkovnice na tekočem traku se stabilizatorji namažejo, in sicer ročno. Namaščeni stabilizatorji zagotavljajo gladek in prijeten občutek ob pritisku. Ne le, da so prijetni na otip, temveč zaradi masti povzročajo tudi prijeten zvok. Priloženo v škatli Tipkovnica Kovinski izvlečni mehanizem za tipke Kovinski izvlečni mehanizem za stikala Snemljivi kabel 4 testna stikala Uporabniški priročnik Garancijski list
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
več barv
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
gaming
USB priključek
da
Razporeditev tipkovnice
US
Cached: Sun, 02 Jun 2024 15:25:34 GMT