VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Debel prilagodljiv dildo, moder

ID: 21131836
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
39,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 51.33 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Debel prilagodljiv dildo, moder

 

Si želiš poskusiti večji, debelejši dildo, vendar nikakor ne najdeš pravega? Debel upogljiv, uporabniku/-ci prijazen dildo znamke Squeeze-It bo zagotovo dobra izbira za uresničitev želje!

Dildo je odlične velikosti in ergonomske oblike, njegova realistična glavica pa ti bo omogočila fantastično stimulacijo. Narejen je iz svileno mehkega silikona. Tovrstni silikon ima edinstveno prednost: je prilagodljiv in upogljiv, zato ga lahko preoblikuješ v obliko, ki ti ustreza. Kako?

Dildo segrevaš v loncu z vročo vodo do 2 minuti ali 30 sekund v mikrovalovni pečici in ga nato upogneš v poljubno obliko. Nato ga pustiš v hladilniku, da se ohladi in že je pripravljen za uporabo.

Uporabljaš ga lahko s strap on pasom ali pa ga pritrdiš na katero koli gladko površino z močno prisesalno podlago in uživaš prostoročno. Dildo je primeren tako za solo igre kot igre v dvoje. Za maksimalno udobje ti priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Igračo pred in po uporabi pravilno očisti s čistilom za igrače ali blagim, antibakterijskim milom in mlačno vodo. Posuši jo s krpo, ki ne pušča vlaken, in jo shrani na varno mesto brez prahu.

Cached: Sun, 02 Jun 2024 14:48:54 GMT