VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaŠčetke za obrazElektrična sonična čistilna krtačka za obraz inFace MS2000 (rumena)

Električna sonična čistilna krtačka za obraz inFace MS2000 (rumena)

ID: 20628734
14,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 43.32 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električna sonična čistilna krtačka za obraz inFace MS2000 (rumena)

 

Sonična ščetka za obraz InFace MS2000 (rumena)

Sodobna sonična ščetka za čiščenje obraza inFace MS2000 vam bo omogočila pravilno nego vaše kože obraza. Izdelana je iz silikona, zaradi česar je trpežna in vodoodporna. Zahvaljujoč nežnim vibracijam kožo temeljito očisti in dodatno odlušči odmrlo kožo. Še več, z enim polnjenjem deluje do 240 minut in omogoča nastavitev hitrosti na 3 stopnjah.

Učinkovito čiščenje kože

Naprava deluje s frekvenco 4650 tresljajev na minuto, zato temeljito in varno očisti obraz. Poleg tega pametna zasnova ščetke olajša čiščenje por in odstranjevanje umazanije. Silikonski jezički na dnu so izredno fini in se dobro obnesejo na U-coni, torej večjih predelih, kot so lica. Za umivanje celotnega obraza uporabite srednje velike jezičke. Debelejši pa so namenjeni T-predelu in učinkovito zmanjšujejo izločanje sebuma.

Prilagodite njegovo delovanje svojim potrebam

Sonična ščetka inFace ponuja 3-stopenjsko nastavitev hitrosti, tako da lahko izberete pravo stopnjo zase glede na vaš tip kože. Še več, naprava se samodejno izklopi po 90 sekundah. Poleg tega naprava deluje tiho, zato vas njen hrup ne bo motil.

Vrhunska kakovost izdelave

FDA hipoalergenski in antibakterijski silikon se uporablja za izdelavo zobne ščetke inFace. Preprečuje odlaganje mikroorganizmov in kontaminantov, hkrati pa zelo enostavno vzdržuje čistočo naprave. Poleg tega lahka in kompaktna zasnova omogoča enostavno uporabo in shranjevanje – čopič po velikosti spominja na milo. Uspešno ga lahko pospravite v svojo kozmetično torbico in odnesete na dopust.

Vodoodporen

Sonična zobna ščetka inFace je vodoodporna IPX7, zato jo lahko varno uporabljate in perete pod tekočo vodo. Še več, za razliko od drugih zobnih ščetk je bila MS2000 ustvarjena iz silikona, zaradi česar je bolj odporna na poškodbe – zato se ne bo ustrašila padcev z 2 metrov.

Dolg delovni čas

Naj vas ne skrbi pogosto polnjenje zobne ščetke. Izdelek ima 400 mAh baterijo, kar pomeni približno 240 minut neprekinjene uporabe. Še več, kompletu je priložen kabel, ki bo olajšal polnjenje – preprosto ga priključite na primer v omrežni polnilnik. Poleg tega je čas polnjenja približno 2,5 ure.

Vključeno

  • sonična zobna ščetka
  • polnilni kabel
  • navodila
Proizvajalec inFace
Model MS2000
barva rumena
Dimenzije 800 x 53 x 30,4 mm
Utež pribl. 83 g
Kapaciteta baterije 400 mAh
Intenzivnost polnjenja 200 mA
Polnilna napetost 5V
Čas polnjenja 2,5 ure
Čas delovanja pribl. 240 min
Vrata za polnjenje USB
Delovna temperatura -10°C ~ 40°C
Material FDA silikon
Cached: Sun, 02 Jun 2024 17:15:11 GMT