Išči

HANAH HOME Cushion Pouf 70x70 - Orange vrtna blazina

ID: 21109054
41,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Cushion Pouf 70x70 - Orange

 

Z našo vrtno blazino spremenite svoj vrt v prijetno oazo!

Z našo vrtno blazino ustvarite mirno in vabljivo vzdušje na svojem vrtu. Ta blazina je izdelana z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti ter je zasnovana tako, da vam zagotavlja popolno udobje in sprostitev.

Izkusite neprekosljivo udobje in podporo

Naša vrtna blazina je napolnjena s 100 % recikliranimi kroglicami stiropora visoke gostote, kar zagotavlja izjemno udobje in podporo več ur na dan. Potopite se v mehko blazino in začutite, kako se stres raztaplja, ko se sproščate v svoji vrtni oazi.

Trajnostni in odporni na vremenske vplive

Naša vrtna blazina je izdelana iz 100-odstotnega poliestra, zato ni le izjemno mehka, temveč tudi vodoodporna. Ni vam treba skrbeti zaradi nenadnih deževnih nalivov ali naključnih razlitij - preprosto obrišite vso vlago in še naprej uživajte v svojem zunanjem zavetju.

Stična in vsestranska

Enotna oranžna barva naše vrtne blazine doda živahen pridih vašemu vrtu ter ustvari sodoben in novosten videz. Ne glede na to, ali prirejate vrtno zabavo ali preprosto uživate v mirnem popoldnevu, je ta blazina popoln dodatek za vaš zunanji prostor.

Udobje na dosegu roke

Naša vrtna blazina s sistemom skritih in dvojnih zadrg omogoča enostaven dostop do notranjega polnila. Nastavite blazino na želeno raven udobja ali odstranite prevleko za lažje čiščenje.

Tehnični podatki:

  • Širina sedeža: 70 cm
  • Višina sedeža: 70 cm
  • Dolžina odprtega dela: 15 cm
  • Največja nosilnost: 200 kg
  • Reciklirana stiroporna pena (EPS)
  • Gostota med 7 in 20

Oživite svoj vrt z našo vrtno blazino in se prepustite vrhunskemu udobju in slogu. Naročite zdaj in svoj zunanji prostor spremenite v oazo sprostitve.

Tehnične podrobnosti
Barva
oranžna
Cached: Thu, 09 May 2024 16:36:47 GMT