Išči

HANAH HOME Cushion Pouf 70x70 - Pink vrtna blazina

ID: 21109049
41,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Cushion Pouf 70x70 - Pink

 

Z našo vrtno blazino spremenite svoj vrt v prijetno oazo!

Doživite popolno udobje in sprostitev, ko se pogreznete v mehkobo naše blazine iz 100 % recikliranega stiropora visoke gostote. Ta vrtna blazina, ki je skrbno izdelana in oblikovana do popolnosti, je obvezna oprema za vse, ki želijo izboljšati svoj zunanji prostor.

Neprimerljivo udobje in vzdržljivost

Naša blazina je narejena iz 100-odstotnega poliestra, zato ni le mehka na otip, temveč tudi izjemno trpežna. Izdelana je tako, da je odporna na vremenske vplive, zato je kot nalašč za uporabo na prostem. Vodoodpornost zagotavlja, da blazina ostane suha tudi med nepričakovanim dežjem, zato lahko na vrtu uživate vse leto.

Stična in vsestranska

Enobarvna roza barva vašemu vrtu doda pridih elegance in prefinjenosti. Ne glede na to, ali imate moderen ali tradicionalen vrt, se bo ta blazina brez težav vključila in izboljšala splošno estetiko. Njena sodobna novost bo zagotovo navdušila vaše goste in poskrbela, da vam bo vrt zavidala vsa soseska.

Lahka uporaba in vzdrževanje

Sistem skritih in dvojnih zadrg omogoča enostavno odstranjevanje in čiščenje prevleke blazine. Preprosto odpnite zadrgo, odstranite prevleko in jo vrzite v pralni stroj za hitro in brezskrbno čiščenje. Nič več ne skrbite, da bi razlitje ali madeži uničili vašo blazino!

Tehnični podatki:

  • Širina sedeža: 70 cm
  • Višina sedeža: 70 cm
  • Dolžina odprtega dela: 15 cm.
  • Največja nosilnost: 200 kg
  • Reciklirana stiroporna pena (EPS)
  • Gostota med 7 in 20

Še danes nadgradite svoje doživetje na vrtu z našo vrtno blazino in se prepustite vrhunskemu udobju in slogu. Ne zamudite priložnosti za ustvarjanje mirnega in vabljivega zunanjega prostora. Naročite zdaj in spremenite svoj vrt v raj!

Tehnične podrobnosti
Barva
roza
Cached: Thu, 09 May 2024 14:59:03 GMT