Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršePripomočki za staršeHigienski pripomočkiHOMCOM Otroška kopalna kad za dojenčke od 6 do 48 mesecev nedrseča Hipopotamus modra (40x30x23cm)

HOMCOM Otroška kopalna kad za dojenčke od 6 do 48 mesecev nedrseča Hipopotamus modra (40x30x23cm)

ID: 20755511
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aosom
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta lonček je zasnovan tako, da spremlja vašega otroka v tem občutljivem obdobju rasti in mu nudi vse potrebno udobje. Njegova ergonomska oblika z visokim naslonjalom, nedrsečimi nogami in odstranljivimi deli je zasnovana za enostavno čiščenje in vzdrževanje. Prehod iz plenic na nočnik bo lažji zaradi barvitega hrošča, ki bo takoj pritegnil otrokovo radovednost!

 

Robusten in varen: Vasino je izdelan iz TPE in plastike, dva temeljito izbrana materiala, ki zagotavljata varen in okolju prijazen izdelek, prilagojen dobremu otroku. Lep in zabaven dizajn: Ta roza hippopotamski vasino je kot nalašč za prijem pozornosti vašega otroka in ga v tej fazi rasti spremlja z veseljem in pozitivnostjo. Ročaji za prakse: WC je opremljen z 2 stranskimi ročaji, da se vaš majhen občutek olajša v najbolj občutljivih trenutkih in ga udobno prevaža, kamor koli je potrebno. Enostaven za čiščenje: vključuje paralchezzi, odstranljiv notranji pladenj in praktično zobno ščetko. Majhni previdnostni ukrepi, ki bodo mami in očetu pomagali pri čiščenju in vzdrževanju lonca. Ne -zlip: Hipopotamna stopala so ne -zlip, zasnovana tako, da otroku zagotavljajo vso stabilnost, ki jo potrebuje. Ta lončar je zasnovan tako, da spremlja vašega otroka med to občutljivo fazo rasti in mu ponudi vse udobje, ki ga potrebuje. Njegova ergonomska zasnova, z visokim hrbtom, stopalo, ki ni zdrs, in odstranljivimi deli, je zasnovana tako, da olajša čiščenje in vzdrževanje. Prehod iz ponve na vasino bo preprostejši zahvaljujoč barvnemu povodniku, ki bo takoj zajel radovednost vašega otroka! · S Paraschizzi, kot nalašč za dečke in deklice Visoko nazaj, da zaščiti otrokov hrbet; · Praktični stranski ročaji bodo malčki počutili lahkotno, tudi v najbolj občutljivih trenutkih; · Zasnovan tako, da je praktičen in udoben, je opremljen z odstranljivim notranjim pladnjem, da vam olajša čiščenje; · Anti -drsenje stopala, za večje spoštovanje tal; Materiali za sonio in skrbno izbrani, da vam ponudijo najvišje varnostne standarde; · Za otroke od 6 mesecev-48 mesecev; · Enostaven za sestavljanje in razstavljanje; · Vključuje posebno zobno ščetko za lažje čiščenje; · Svetloba, vedno ga lahko prinesete s seboj; · Modra barva; · Material: TPE in plastika; Splošne dimenzije: 40L x 30p x 23a cm; · Velikost SED: 39L x 30p cm; · Višina seje: 20 cm; Največja obremenitev: 25kg; · Priporočena starost: 6-48mesi; Čista teža: 1,5kg;
Cached: Wed, 08 May 2024 18:20:12 GMT