VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaŠčetke za obrazIon Facial Device egg inFace CF-03D (rumena)

Ion Facial Device egg inFace CF-03D (rumena)

ID: 20628743
14,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 48.13 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ion Facial Device egg inFace CF-03D (rumena)

 

InFace CF-03D masažni aparat za obraz z ionizacijo (rumen).

Izdelek blagovne znamke inFace ponuja temeljito čiščenje obraza z uporabo ionov, modre in rdeče svetlobe ter termoterapije. Spodbuja nastajanje kolagena, deluje antibakterijsko in povečuje učinkovitost kozmetičnih izdelkov. Še več, izdelek je odporen na škropljenje (IPX6), zahvaljujoč njegovi lahki in kompaktni zasnovi pa ga lahko enostavno shranite. V paketu boste našli tudi zaščitno torbico in USB polnilni kabel.

Uvoz negativnih ionov

Naprava ima način, ki združuje uvoz negativnih ionov, vibracije, rdečo svetlobo in temperaturo 42°. Toplota odpira pore, medtem ko visokofrekvenčna vibracija razgradi hranila na manjše molekule za lažjo absorpcijo. Poleg tega rdeča svetloba z valovno dolžino 640 nm prodre v globoke plasti kože, izboljša cirkulacijo in spodbudi proizvodnjo kolagena. Medtem pa se kozmetika zaradi delovanja negativnih ionov bolje absorbira.

Izvoz pozitivnih ionov

Drugi način uporablja toploto, pozitivne ione in vibracije. Temperatura 42° in prijetne vibracije izboljšujejo prekrvavitev, pospešujejo metabolizem in obnavljajo elastičnost kože. Poleg tega vibracije razgradijo ostanke ličil na manjše delce, ki jih zahvaljujoč pozitivnim ionom odstranijo s površine kože – za to položite vatno blazinico na glavo naprave.

Vaš zaveznik v boju proti aknam

CF-03D uporablja modro svetlobo z valovno dolžino 460 nm, ki deluje antibakterijsko. Odpravlja bakterije, vnetja in brazgotine, ki jih povzročajo akne. Negativni ioni pa olajšajo vpijanje kozmetike in naredijo kožo gladko in zdravega videza.

Odporen na škropljenje

Za večjo enostavnost uporabe ima naprava IPX6 zaščito pred škropljenjem. Tako ga lahko varno in udobno uporabljate brez skrbi za poškodbe. Opomba: izdelka ne potapljajte v vodo.

Premišljen dizajn

Izdelek pritegne poglede s svojo nekonvencionalno bionično zasnovo. Poleg tega ga odlikuje precej manjši in lažji dizajn, v primerjavi z drugimi tovrstnimi izdelki. Tehta le 75 g in se popolnoma prilega roki, zato bo uporaba preprosta in udobna. Poleg tega je zaradi silikonskega zaključka CF-03D prijeten na dotik. Priložen je tudi USB kabel, ki bo olajšal polnjenje naprave – po približno 100 minutah bo pripravljena za nadaljnjo uporabo.

Vključeno

  • masažni aparat za obraz z ionizacijo
  • pokrov
  • zaščitna torbica
  • polnilni kabel
  • navodila
Proizvajalec inFace
Model CF-03D
barva rumena
Kapaciteta baterije 400 mAh
Nazivna napetost 3,7 V
Nazivna moč 3,7 W
Čas polnjenja pribl. 100 min
Utež pribl. 60 g
Cached: Sun, 02 Jun 2024 15:18:50 GMT