VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaMASTURBATOR PDX Elite Deep Throath Vibrating Stroker

MASTURBATOR PDX Elite Deep Throath Vibrating Stroker

ID: 20370800
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
72,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Globoko grlo - Ga tudi vi obožujete? Dobrodošli v globokem, ukrivljenem in gostoljubnem grlu, ki vas povabi v svoj mehak objem. Masturbator PDX Deep Throath bo izpolnil vaše najgloblje fantazije z osupljivo odprtimi in realističnimi usti. Masturbator je izdelan iz mehkega

 

Globoko grlo - Ga tudi vi obožujete?

 

Dobrodošli v globokem, ukrivljenem in gostoljubnem grlu, ki vas povabi v svoj mehak objem. Masturbator PDX Deep Throath bo izpolnil vaše najgloblje fantazije z osupljivo odprtimi in realističnimi usti. Masturbator je izdelan iz mehkega Fanta Flesh materiala, ki se med uporabo segreje na vašo telesno temperaturo in vam omogoča izjemno realistično izkušnjo. Medtem, ko boste preizkušali globoko grlo pa si lahko privoščite tudi vibracije, ki vas bodo popeljale do maksimalnega užitka. Pripravljeni, da se potopite zares globoko..?

 

  • Fanta Flesh realistični dizajn - Spodnje ustnice in nežni jezik pozdravljajo vaš penis in vas vabijo v  globok rokav, ki se segreje na vašo telesno temperaturo. Močna, trpežna zunanjost omogoča čvrst oprijem za silovito potiskanje. Stisnite realistični nos za razburljivo fantazijo požiranja - Kot v resnici!
  • Intenzivna sesalna konstrukcija - Konstrukcija zaprtega dna zagotavlja izjemen užitek. Vaš penis bo obdala z neverjetnim vakumskim sesanjem, ki tesno vleče vaše najbolj občutljivo področje. Pametna oblika posnema obliko pravega grla.
  • Zmogljivi vibracije - Izjemno močan motor zagotavlja globoke in prijetne vibracije s preprostim pritiskom na gumb

 

Cached: Sun, 02 Jun 2024 16:57:00 GMT