VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaMASTURBATOR PDX Elite Vibrating Roto Sucker

MASTURBATOR PDX Elite Vibrating Roto Sucker

ID: 20369360
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
86,05 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čas je za maksimalno masturbacijsko izkušnjo v družbi inovativnega Roto Sucker masturbatorja! Z vrtljivo glavico boste zadeli svoje najbolj vroče točke, saj masturbator ponuja kombinacijo vibracij in izredno prijetnega sesanja. Preizkusite pa ju lahko skupaj ali posamično!

 

Čas je za maksimalno masturbacijsko izkušnjo v družbi inovativnega Roto Sucker masturbatorja!

 

Z vrtljivo glavico boste zadeli svoje najbolj vroče točke, saj masturbator ponuja kombinacijo vibracij in izredno prijetnega sesanja. Preizkusite pa ju lahko skupaj ali posamično! Oba motorja delujeta neodvisno, tako, da lahko uživate v stimulativnem vakuumskem sesanju z ali brez vibracij. Masturbator je izdelan iz visoko kvalitetnega elite silikona, ki velja za enega najbolj higieničnih in telesu prijaznih materialov na trgu. Preizkusite masturbator, ki bo vedno znova iz vas izvabil nove orgazmične občutke. Vrhunci zagotovljeni!

 

Unikatno oblikovana krožna glavica

Izdelan iz gladkega Elite silikona ima nastavek posebno oblikovan sistem, ki se ovije okoli glavice penisa. 4 rebrasti koti omogočajo varno in udobno namestitev, ter poskrbijo, da ne draži občutljivih delov penisa. V notranjosti pa je nastavek v celoti rebrast, da vam omogoča intenzivno stimulacijo.

Močno sesanje

Popolne užitke prinaša močno sesanje, ki bo objelo glavico penisa in stimuliralo vse njene najbolj občutljive točke. Nastavek je nastavljiv za popolno prileganje vsem velikostim penisa!

Močne več funkcijske vibracije

Ultra močan motor je posebno oblikovan za stimulacijo spodnjega dela penisa (takoj ob glavici) za neverjetno masturbacijo. Prav tako prinaša močne in globoke vibracije s 7 vzorci in pulzacijami.

Elite silikon

Masturbator PDX Roto Sucker je izdelan iz vrhunskega Elite silikona, ki se lahko pohvali z nazivom najbolj telesu prijaznega in higienskega materiala na trgu. Material nudi tesen a prijetno mehek objem penisa v notranjosti nastavka. Povsem brezskrbna uporaba!

 

V kompletu boste prijeli tudi set 3 erekcijskih obročkov v črni barvi, ter mini lubrikant in čistilo za igračke.

Cached: Sun, 02 Jun 2024 16:11:33 GMT