VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiMoozy ElitePocket etui z držalom za kartico za iphone 12 / iphone 12 pro, zadnji pokrov z držalom za kartico, etui denarnica za iphone 12 / 12 pro, temno siva

Moozy ElitePocket etui z držalom za kartico za iphone 12 / iphone 12 pro, zadnji pokrov z držalom za kartico, etui denarnica za iphone 12 / 12 pro, temno siva

ID: 21167356
Novo
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 12.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Moozystore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ovitek Moozy ElitePocket za iphone 12 / 12 pro je bil oblikovan s tankim in lahkim dizajnom, ki dopolnjuje vaš življenjski slog na poti. Ta etui, razvit z natančnostjo, predstavlja eleganten profil, ki ga enostavno spravite v žep ali torbo.
Z vgrajeno funkcijo imetnika kartice vam Moozy ElitePocket omogoča enostavno prenašanje kartic, osebnih dokumentov za gotovino. Z zmogljivostjo za do 3 kreditne kartice, gotovino ali osebno izkaznico lahko poenostavite svoje osnovne stvari, s čimer odpravite potrebo po zajetni denarnici in imate vse lepo organizirano na enem mestu.
Zasnovan z mislijo na vaše udobje, etui Moozy ElitePocket za iphone 12 / 12 pro z držalom za kartice ponuja varen oprijem, zmanjšuje tveganje nenamernih padcev in zagotavlja brezskrbnost ves dan. Vsaka podrobnost je skrbno premišljena z natančnimi izrezi za vsa vrata in gumbe, kar zagotavlja brezhibno dostopnost in funkcionalnost.

Z ovitkom za telefon Moozy uživajte v neprimerljivi zaščiti, priročnosti in udobju, kamor koli greste.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Sun, 02 Jun 2024 16:54:10 GMT