VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiMoozy Wallet telefonska torbica za Samsung a32 5g, Carbon - preklopna torbica s kovinsko obrobo, preklopna preklopna torbica z magnetnim zapiranjem z držalom za kartico in funkcijo stojala,

Moozy Wallet telefonska torbica za Samsung a32 5g, Carbon - preklopna torbica s kovinsko obrobo, preklopna preklopna torbica z magnetnim zapiranjem z držalom za kartico in funkcijo stojala,

ID: 21167358
Novo
16,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 12.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Moozystore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Moozy Metallic Edge Protection Wallet Case za galaxy a32 5g je klasičen, tanek ovitek za vaš telefon s karbonskim dizajnom.
Zaščitite svoj telefon z dodano vrednostjo - ta etui ima režo za kartice, tako da lahko s seboj vzamete najpogosteje uporabljene kartice, poleg tega pa vam stojalo omogoča veliko prostoročnih dejavnosti - gledanje videoposnetkov, opravljanje video klicev, fotografiranje s časovnikom in drugo stvari!
Ohišje je popolno narejeno za vaš telefon - z natančnimi izrezi za kamero, polnjenje in zvočnik, ne da bi telefon vzeli iz ohišja.
Magnetni ovitek nima nič nepotrebnega - minimalističen dizajn, tako da se prilega vaši roki in vašemu telefonu ne daje odvečne mase.
Magnet ne vpliva na sprejemni signal ali funkcije naprave.
Popolnoma uživajte v svojem telefonu s tem elegantnim, a zelo funkcionalnim ovitkom za telefon Moozy za samsung galaxy a32 5g.

Preverite trgovino Moozy za več dizajnov in dodatkov za vaš telefon!
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Sun, 02 Jun 2024 18:03:05 GMT