Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKampiranje in aktivnosti na prostemNahrbtniki in torbeMotoristična zadnja torba 20L Vodoodporna motorna torba Potovalna prtljaga motorja Torba za shranjevanje prtljažnika na zadnjem prtljažniku motornega kolesa Profesionalni dodatki za motorna

Motoristična zadnja torba 20L Vodoodporna motorna torba Potovalna prtljaga motorja Torba za shranjevanje prtljažnika na zadnjem prtljažniku motornega kolesa Profesionalni dodatki za motorna

ID: 21131456
-39 %
104,32 €
63,14 €
Prihranek  41,18 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Informacije o izdelku: 20L: 26*18*59cm, 1050g: Vsaka torba ima zaponko*4, 10L ima en naramni trak

Modularna zasnova: Prosta kombinacija za vaše potovalne potrebe. S povezovanjem zaponk in kavljev lahko vsako torbo združite v 2-v-1, 3-v-1, 4-v-1.

Odlična vodoodporna funkcija Popolnoma vodotesna notranja torba: notranja torba z zadrgo je snemljiv, zato vam ni treba skrbeti za vožnjo v dežju. Protizdrsna mrežasta torba: obesi lahko mokra oblačila itd., hkrati pa poveča trenje, zaradi česar je stabilnejša med vožnjo.

Več podrobnosti Vodoodporna zadrga za preprečevanje vdora deževnice, kavelj za povezovanje drugih torb; zaponka z blagovno znamko je trpežna; trakovi za obešanje predmetov; srebrn odsevni logotip naredi nočno vožnjo varnejšo.

VEČ UPORAB: Motoristična torba/torba za rezervoar/pritrjen naramni pas za uporabo kot naramna torba ali nahrbtnik.

Tehnične podrobnosti
Namen uporabe nahrbtnika
prosti čas
Cached: Thu, 09 May 2024 09:58:05 GMT