Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domKopalnicaPrhe2Pcs Držalo za ročno prho, lepilo brez vrtanja, nastavljivo držalo za prho, nepremočljivo (slog 1)

2Pcs Držalo za ročno prho, lepilo brez vrtanja, nastavljivo držalo za prho, nepremočljivo (slog 1)

ID: 21131526
-39 %
33,03 €
19,99 €
Prihranek  13,04 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Lepilo Super Power: maks. nosilnost do 18 kg. Plastika razreda ABS.

Enostavna namestitev: Brez vijakov, brez žebljev! brez vrtanja stene ali ploščic. bolje je, da ga postavite na trdo gladko površino, kot je steklo, keramika, kovinska površina, ploščice itd. Nastavljivo držalo za prho: nastavite ga navzgor ali navzdol kadar koli, da zadovolji vaše prhanje, lahko ga držite kamor koli želite, priročno je ročno prho v nižji prostor za vaše otroke ali starše.

Material in zaključek: vrhunska kakovostna kromirana ABS plastika tehničnega razreda, 100 % odporna proti rji, visokokakovostna in vzdržljiva, lahka, a čvrsta. se popolnoma prilega vsem kopalniškim dodatkom.

Vodoodporen: Zagotovite dolgotrajno uporabo v mokri in vlažni kopalnici z odpornostjo proti praskam, koroziji in madežem. Kupite zdaj in uživajte pod tušem.

Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Prosimo, da se prepričate, da vas ne moti, preden oddate ponudbo.

Barva je lahko drugačna kot razlika v prikazu, prosimo za razumevanje.

Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na svoj prejemni naslov. Če so vaši podatki o prejemu (kot so: ime, ulica, hišna številka, brez imena na zvoncu/nabiralniku ali drugi podatki napačni. Naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)


Cached: Wed, 08 May 2024 16:28:36 GMT