Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliPsiBoksi in ograje za psePlatnena naramna torba za hišne ljubljenčke. Prikupna naramna torba v obliki leva. Prenosna mehka naramna torba za hišne ljubljenčke. Pripomočki za majhne pse in mačke.

Platnena naramna torba za hišne ljubljenčke. Prikupna naramna torba v obliki leva. Prenosna mehka naramna torba za hišne ljubljenčke. Pripomočki za majhne pse in mačke.

ID: 21084946
-39 %
42,77 €
25,89 €
Prihranek  16,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Mehek in zračen material: Ta mačja nosilka je narejena iz bombažnega platna, nosilka za kužke ima dvojne naramnice, varne in varne, varnostni gumb na nosilki pa lahko prepreči, da bi hišni ljubljenčki slučajno padli. Zagotavlja vašemu hišnemu ljubljenčku udoben in koži prijazen prostor, kjer lahko z njim preživite kvaliteten čas. VARNOST: torba za pse z zadrgo, ki preprečuje, da bi vaš ljubljenček prišel ven? ? ? Obseg je nastavljiv z zadrgo, največjo odprtino pa lahko nastavite do 7 palcev, kar vašemu kosmatemu dojenčku omogoča popoln pogled, hkrati pa preprečuje, da bi pomotoma padel ven. In tam je luknja, ki izgleda kot lev, iz katere štrli glava vašega hišnega ljubljenčka, kar vam omogoča, da dobro vidite svojega hišnega ljubljenčka, se lahko igrate z njimi in zaščitite vrat vašega hišnega ljubljenčka. Primeren prizor: Če morate svojega ljubljenčka vzeti ven za varstvo, igro in zabavo potrebujete takšno naramno torbo za mačke z odprto glavo. Izstopna zasnova prav tako olajša hranjenje in interakcijo kadar koli. Nosite svojega mačjega ali pasjega prijatelja v nakupovalno središče, trgovino z živili, bolnišnico, v park na dnevne sprehode ali dolge sprehode. Mačja torba s širokim naramnim pasom: širok in udoben dizajn platnene naramne torbe za hišne ljubljenčke v obliki leva je učinkovit in udoben. odpravlja vaš stres, prihrani trud in mir, vašemu ljubljenčku pa nudi udoben prostor. Obseg je nastavljiv z gumbom, obseg pa z gumbom. Največjo odprtino je mogoče nastavit…

 

Mehek in zračen material: Ta mačja nosilka je narejena iz bombažnega platna, nosilka za kužke ima dvojne naramnice, varne in varne, varnostni gumb na nosilki pa lahko prepreči, da bi hišni ljubljenčki slučajno padli. Zagotavlja vašemu hišnemu ljubljenčku udoben in koži prijazen prostor, kjer lahko z njim preživite kvaliteten čas. VARNOST: torba za pse z zadrgo, ki preprečuje, da bi vaš ljubljenček prišel ven? ? ? Obseg je nastavljiv z zadrgo, največjo odprtino pa lahko nastavite do 7 palcev, kar vašemu kosmatemu dojenčku omogoča popoln pogled, hkrati pa preprečuje, da bi pomotoma padel ven. In tam je luknja, ki izgleda kot lev, iz katere štrli glava vašega hišnega ljubljenčka, kar vam omogoča, da dobro vidite svojega hišnega ljubljenčka, se lahko igrate z njimi in zaščitite vrat vašega hišnega ljubljenčka. Primeren prizor: Če morate svojega ljubljenčka vzeti ven za varstvo, igro in zabavo potrebujete takšno naramno torbo za mačke z odprto glavo. Izstopna zasnova prav tako olajša hranjenje in interakcijo kadar koli. Nosite svojega mačjega ali pasjega prijatelja v nakupovalno središče, trgovino z živili, bolnišnico, v park na dnevne sprehode ali dolge sprehode. Mačja torba s širokim naramnim pasom: širok in udoben dizajn platnene naramne torbe za hišne ljubljenčke v obliki leva je učinkovit in udoben. odpravlja vaš stres, prihrani trud in mir, vašemu ljubljenčku pa nudi udoben prostor. Obseg je nastavljiv z gumbom, obseg pa z gumbom. Največjo odprtino je mogoče nastaviti na 7 palcev, kar vaši družini omogoča panoramski pogled.

Tehnične podrobnosti
Pasji boks/ograja
transportni boks
Cached: Wed, 08 May 2024 10:14:19 GMT