PS Vita

1 izdelkov
Igralna konzola PS VITA 3G/WIFI BLACK
Mnenja uporabnikov:

PLAYSTATION

Igralna konzola PS VITA 3G/WIFI BLACK

PlayStation Vita je neverjetna naprava, ki poskrbi za najboljšo možno izkušnjo  prenosnega igranja. Revolucionarne značilnosti združene z možnostmi povezovanja v družabne mreže omogočajo povsem nove načine igranja , kot je povezovanje s prijatelji in svetom okoli njih. PS Vita 3G igralna konzola ima priloženo Simobil SIM kartico, s katero je omogočen 24 urni dostop do spletnih vsebin, poleg tega pa tudi možnost brezplačnega prenosa igre  Wipeout 2048.

Redna cena:199,99 €

Samo razstavni kosi v trgovinah

Dodatne vsebine

Big Bang Kasko

Big Bang Kasko

Big Bang Kasko je storitev, s katero lahko izdelkom bele tehnike ter zabavne in hišne elektronike zagotovite dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo. Na voljo so možnosti dodatne zaščite in zavarovanja za naključno škodo, zavarovanje za naključno škodo in zavarovanje za mobilne telefone.

Pomočnik za izbiro

Pomočnik za izbiro

Pomočnik za izbiro vam bo koristno pomagal izbrati izdelek, ki ga potrebujete in ki bo popolnoma takšen kot ga potrebujete. Ne prepustite izbire naključju, ampak dovolite, da vam olajšamo izbiro.

Razrezana cena

Nakupi na obroke

V trgovinah Big Bang našim kupcem omogočamo različne ugodne načine plačila. Plačilo izdelkov, ki jih kupite pri nas, lahko razdelite na več mesečnih obrokov - tudi do 36! Hitro in enostavno, brez predhodnega obiska bančne poslovalnice, lahko ob nakupu sklenete različne kredite. Predlagamo vam, da pri odločitvi razmislite o svojih željah in zmožnostih – odvisno od zneska vašega nakupa, od tega, kako hitro želite odplačati kredit in od tega, kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv, izberite takšen kredit, ki vam najbolj ustreza!

Mobilna aplikacija Big Bang

Mobilna aplikacija

Aplikacija Big Bang SI vam omogoča dostop do novic, slovarjev izrazov in pomočnikov za izbiro artiklov, informacije o vseh prodajnih mestih ter pregled aktualnih katalogov in akcij, vse to na enem mestu.