VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Razvlaževalec Deerma DEM-CS50MW

ID: 20773669
23,85 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 4 ponudbe od 31.97 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Razvlaževalec Deerma DEM-CS50MW

 

Znebite se prekomerne vlage in ostanite zdravi

Poskrbite za svoje zdravje z malim razvlaževalcem zraka Deerma CS50MW. Previsoka vlaga v zraku je lahko nevarna za ljudi – zato jo je vredno poskušati ohranjati na primerni ravni. Ta majhna, praktična naprava je popolna za površine do 5 m2, kot so majhne omare ali omare. Prav tako je zasnovan tako, da ne proizvaja odpadkov – zato je okolju prijazen. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih razvlaževalnih delcev lahko neprekinjeno deluje do 2-3 tedne.

Preizkusite okolju prijazne rešitve

Standardni razvlaževalniki zahtevajo zamenljive vpojne kartuše, ki postanejo zastarele in jih je treba zavreči. CS50MW je drugačen in veliko bolj okolju prijazen. Naprava je opremljena s PTC sistemom, sestavljenim iz 3 keramičnih elementov, ki enakomerno segrevajo in sušijo delce, ki absorbirajo vlago, tako da so po določenem času ponovno pripravljeni za uporabo. Prav tako so nestrupeni in učinkoviti, saj absorbirajo do 150 ml vode naenkrat. Z Deerma CS50MW poskrbite tako za svoje zdravje kot za okolje!

Enostaven dostop do pomembnih informacij

Potrebo po sušenju delcev, ki absorbirajo vlago, nakazuje sprememba njihove barve. Oranžna barva pomeni, da so suhi in lahko normalno delujejo. Ko se njihova barva spremeni v temno zeleno, je to znak, da so že premokre in jih je treba posušiti. Naprava je opremljena s posebnim zaslonom, kjer lahko vidite delce – tako da potrebujete le en pogled, da veste, kdaj vklopiti ogrevanje.

Učinkovito razvlaževa zrak

Zaradi inovativne zasnove izdelka izstopa po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč svoji cilindrični zasnovi CS50MW absorbira vlago z vseh strani in deluje v polmeru 360°. Lahko razvlaževa zrak na večjih površinah kot standardne naprave te vrste. Z njegovo pomočjo enostavno ustvarite varno in zdravo okolje v svojem domu.

Presenetil vas bo s svojo učinkovitostjo

Naprava vsebuje do 600 g delcev, ki vpijajo vlago. Toliko jih je, da lahko po enem sušenju učinkovito delujejo tudi do 21 dni. Njihovo ogrevanje traja 12-15 ur. Pozabite na neučinkovite, nekakovostne razvlaževalce, ki prispevajo k okolju nevarnim odpadkom. Deerma CS50MW vas bo presenetil z dolgim časom delovanja in zanesljivostjo!

Zasnovan z največjo skrbjo za podrobnosti

Izdelek združuje visoko učinkovitost s popolno premišljeno zasnovo. CS50MW je res majhen - njegove dimenzije so le 75x206 mm. Z lahkoto ga lahko postavite kamor koli želite, brez skrbi, da bo zavzel preveč prostora. Podnožje naprave omogoča stabilno postavitev, perforirano ohišje pa zagotavlja enakomerno in učinkovito vpijanje vlage. Razvlaževalec je izdelan iz ABS plastike, odporne na vročino, zato lahko med uporabo uživate v popolni varnosti.

Znamka Deerma
Model CS50MW
Čas polnjenja Pribl. 12-15h
Nazivna moč 20W
Dimenzije 75 x 75 x 206 mm
Utež 0,59 kg
Material ABS
barva bela
Področje delovanja do 5m2
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 02 Jun 2024 19:00:02 GMT