Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoMonitorjiSAMSUNG CF396 C24F396FHR monitor

SAMSUNG CF396 C24F396FHR monitor

ID: 687013
159,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

59,9 cm (23,6") FHD Ukrivljeni Monitor CF396

Najpopolnejša in najudobnejša izkušnja gledanja s še bolj ukrivljenim zaslonom Živahnejša in vrhunska kakovost slik s kontrastnim razmerjem 3000:1 Tekoče igranje videoiger s funkcijo AMD Freesync

 

Najgloblja ukrivljenost zaslona za najpopolnejšo izkušnjo gledanja

Odkrijte resnično popolno izkušnjo gledanja z najbolj ukrivljenim zaslonom Samsung doslej. Zaslon 1800R s svojim 1800-milimetrskim polmerom loka, ki omogoča večjo ukrivljenost, pokrije vaše celotno vidno polje, tako kot zaslon v kinu iMax, pri tem pa ustvari širše vidno polje, izboljša globino vidnega zaznavanja in zmanjša periferne motnje, da lahko še globlje izkusite predvajano vsebino. Ne glede na to, ali gledate film prek spleta, svojo najljubšo TV-oddajo ali igrate adrenalinsko videoigro, boste z večjo ukrivljenostjo zaslona Samsung še bolje izkusili vse večpredstavnostne vsebine.

 

Zaslon 1800R in način ohranjevanja vida za večje udobje gledanja

• Ukrivljenost zaslona 1800R: večja ukrivljenost zaslona 1800R vašim očem omogoča, da se nemoteno pomikajo po celotni površini zaslona, pri tem pa ohranjate stalno razdaljo gledanja. Klinični preizkusi, ki jih je izvedel oddelek za oftalmologijo nacionalne univerzitetne bolnišnice v Seulu, so pokazali, da takšna ukrivljenost zaslona zmanjša obremenitev oči pri uporabnikih v primerjavi z gledanjem ploskega zaslona.

• Način ohranjevanja vida: z zmanjšanjem emisij modre svetlobe, ki mrežnico spodbujajo bolj kot druge valovne dolžine svetlobe, način ohranjevanja vida zmanjša utrujenost oči in zagotovi udobnejšo izkušnjo gledanja.

• Brez utripanja zaslona: tehnologija za preprečevanje utripanja zaslona Samsung zmanjša moteče utripanje zaslona in vam nudi večje udobje za daljše opravljanje dela ali igranja igric.

 

Vrhunska kakovost slik z napredno tehnologijo zaslonov Samsung

• Najboljše kontrastno razmerje (3000:1) v razredu: tehnologija zaslonske plošče VA Samsung zagotavlja kontrastno razmerje 3000:1, ki omogoča globljo črno in čistejšo belo ter bogatejše barve za jasnejše, živahnejše slike.

• Zmanjšano uhajanje svetlobe: tehnologija ukrivljenih zaslonov Samsung zmanjša uhajanje svetlobe iz robov zaslona in tako zagotavlja enotnejšo črnino po celotnem vidnem polju.

 

Brezhibno in tekoče igranje videoiger s funkcijo AMD FreeSync

• AMD FreeSync: z dinamično sinhronizacijo stopnje osveževanja zaslona s hitrostjo sličic slike AMD FreeSync zmanjša preskakovanje in zagotovlja brezhibno in tekoče igranje video iger.

• Igralni način: igralni način takoj optimizira barve in kontrast zaslona za igranje videoiger ter tako omogoča, da boste vsak prizor izkusili na najvišji ravni.

 

Super tanek ukrivljeni zaslon z elegantno, sodobno obliko

Super tanka ukrivljena zaslonska plošča: z neverjetnim, kot kemični svinčnik tankim 11,9-milimetrskim profilom je čvrsta ukrivljena zaslonska plošča več kot dvakrat tanjša od prejšnjih modelov z ukrivljenim zaslonom.

 

Tehnologija za ohranjevanje okolja Samsung zmanjša porabo energije in vpliva na okolje

• Samodejna nastavitev svetlosti za varčevanje z energijo: tehnologija za varčevanje z energijo Samsung nevsiljivo prilagodi svetlost zaslona na podlagi svetlosti črnine zaslona, da zmanjša porabo energije do 10 %.*

• Dvojni ročni nastavitvi svetlosti: svetlost zaslona je mogoče nastaviti ročno na 25 % ali 50 % največje svetlosti.

* Na podlagi internih preizkusov.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
59,9 cm (23,6")
Ločljivost zaslona
1920x1080
Vrsta panela
VA
Odzivni čas zaslona [ms]
4
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Kontrast
3000:1 (DC: 1.000.000:1)
Priključki
HDMI, D-SUB
Ukrivljenost zaslona
1800R
Vidni kot (H/V)
178°/178°
Svetilnost zaslona [cd/m2]
250
Format slike
16:9
Oblika zaslona
ukrivljen
VESA stenska montaža
da
Dimenzija nosilca (VESA standard)
100 x 100
Vgrajeni zvočniki
ne
Razred energijske učinkovitosti
E
Namen uporabe
pisarniški
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
2
Uporaba monitorja
domača in pisarniška uporaba
Cached: Thu, 09 May 2024 05:26:10 GMT