VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSHARKOON B1 z mikrofonom črne gaming slušalke

SHARKOON B1 z mikrofonom črne gaming slušalke

ID: 634656
57,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 12.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ARREGLATELO
Na voljo še 4 ponudbe od 58.51 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SHARKOON B1 z mikrofonom črne gaming slušalke

 

SHARKOON B1 gaming slušalke so brezčasna, modernega dizajna s črno zunanjostjo. Stereo slušalke omogočajo izjemno  visoke in nizke tone. Ima velike ušesne blazinice iz umetnega usnja, ki popolnoma obdajo ušesa brez nepotrebnega pritiska in tako učinkovito absorbirajo hrup v okolju.

Tehnično vsestranski in udoben za nošenje
Zahvaljujoč oblazinjenemu naglavnemu pasu slušalke zagotavljajo odlično udobje tudi po dolgih urah igrarnja iger in klepetov. Izjemno fleksibilen mikrofon omogoča natančen prenos govora in je prilagodljiv potrebam uporabnika. Zato v situacijah hektičnega igranja nikoli ne pride na pot in vedno zagotavlja nemoteno komunikacijo z ekipo. Ko mikrofon ni potreben, ga lahko hitro in preprosto odstranite.

Njegov tekstilno pleten kabel s pozlačenimi priključki je dolg 110 cm. Zahvaljujoč TRRS vtiču, B1 ni združljiv le s pametnimi telefoni, temveč tudi z najnovejšimi konzolnimi generacijami (XBox One, PlayStation 4) in prenosnimi računalniki. Seveda se slušalke povežejo tudi z računalniki, ko uporabljajo priloženi podaljšek z dvema 3,5 mm stereo priključkoma. Inline krmilnik je integriran v podaljšek in omogoča enostaven dostop do nastavitve glasnosti in izklopa mikrofona. Skupna dolžina kabla pri uporabi podaljška je 255 cm. Za shranjevanje je priložena robustna trda torbica, v kateri se lahko B1 in dodatna oprema varno shranita.

 

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
gaming
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
2
Dolžina kabla [m]
1.1
Žična/brezžična tehnologija
žična
Vrsta slušalke
naglavna
Vrsta zvoka
stereo
Vrsta konektorja
3,5 stereo
Cached: Sun, 02 Jun 2024 19:01:09 GMT