VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke OneOdio Fusion A70 črne

Slušalke OneOdio Fusion A70 črne

ID: 20636359
75,43 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke OneOdio Fusion A70 črne

 

Črne slušalke Oneodio Fusion A70

Iščete profesionalno opremo, ki bo služila tudi vašim vsakodnevnim potrebam? Slušalke OneOdio A70 so naprava, ki ste jo iskali! Enako so primerne za DJ-je in kot vsakodnevne slušalke. Povezali jih boste z različno opremo, kot so telefoni, tablice, zvočniki ali električne kitare. Se želite znebiti zapletenih žic? Ta težava bo izginila z brezžično povezavo slušalk. Še več, zaradi posebnega dizajna bo njihova uporaba zelo udobna.

Veliko možnosti povezovanja

Slušalke OneOdio lahko povežete točno tako, kot želite. En kabel s konico od 3,5 mm do 6,35 mm vam omogoča enakopravno povezavo s telefoni, tablicami in prenosniki, pa tudi z električnimi kitarami ali mešalniki. Še več, posebna tehnologija bo dvema osebama omogočila istočasno poslušanje iste glasbe na različnih napravah. Se želite znebiti zapletenih kablov? Tehnologija Bluetooth 5.2, s katero so slušalke opremljene, vam bo omogočila priročno brezžično povezovanje.

Dolgo delo

Želite uživati v neomejenem delovanju slušalk? Odločite se za žično povezavo s posebnim kablom, ki ga najdete v kompletu. Če pa se odločite za brezžično povezavo, lahko uživate v dolgem delovanju, do 50 ur. Za tako dolg čas delovanja je zaslužna Li-ion baterija s kapaciteto 950 mAh. Zaradi tega je oprema idealna tako za vsakodnevno uporabo kot za delo profesionalnega DJ-ja.

Visoka kvaliteta

Želite uživati v odličnem zvoku, ne glede na način povezave? Slušalke OneOdio A70 vam to lahko zagotovijo! Še več, ni vam treba skrbeti, da bi po nesreči izpulili kabel, saj ga lahko z zasukom zaklenete v slušalke. Priročno upravljanje opreme vam bo omogočilo uporabo gumbov ob strani. Slušalke so opremljene tudi s tehnologijo za odpravljanje šumov, tako da bo vsak vaš telefonski klic vedno razumljiv.

Priročnost uporabe

Če iščete udobno opremo, izberite slušalke A70. Naglavni trak, tako da ga lahko prilagodite velikosti glave, je nastavljiv. Še več, same ušesne školjke imajo možnost vrtenja za 90 stopinj. Za boljše shranjevanje in transport so slušalke zložljive, priložena je tudi torbica. Opremo OneOdio lahko nosite več ur, saj so njene ušesne školjke zelo mehke, zato bodo udobne za nošenje.

Vključeno

  • A70 slušalke
  • 6,35 mm do 3,5 mm kabel x 1
  • 3,5 mm avdio kabel x 1
  • USB kabel za polnjenje
  • Navodila za uporabo
  • Mošnjiček
Producent OneOdio
Model A70
Povezljivost Avdio kabel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Čas brezžičnega delovanja Do 50 ur
Baterija Li-ion, 950 mAh
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 02 Jun 2024 10:36:09 GMT