VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke TWS EarFun Free Pro 2, ANC (črne)

Slušalke TWS EarFun Free Pro 2, ANC (črne)

ID: 21160261
Novo
69,53 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke TWS EarFun Free Pro 2, ANC (črne)

 

Slušalke TWS EarFun Free Pro 2

EarFun Free Pro 2 so vsestranske TWS slušalke, ki zagotavljajo odlično kakovost zvoka in udobje. Opremljeni so s 6-milimetrskimi gonilniki in nudijo hibridno odpravljanje šumov QuietSmart 2.0 ANC ter imajo do 6 mikrofonov, tako da lahko udobno govorite po telefonu. Bluetooth 5.2 zagotavlja zanesljivo povezavo, vgrajene sledilne ploščice pa hiter dostop do vseh uporabnih funkcij. Čas delovanja slušalk s polnilnim ohišjem doseže 30 ur.

QuietSmart 2.0 odpravljanje hrupa

Odrežite se pred nadležnim hrupom. Slušalke EarFun Free Pro 2 podpirajo hibridno tehnologijo za odpravljanje hrupa QuietSmart 2.0 ANC, ki učinkovito filtrira zvoke iz okolice do 40 dB. Zaradi tega so popolni za različne scenarije – na primer v službi ali na potovanju. Poslovite se od motečega hrupa in se osredotočite na naslednjo epizodo podcasta ali podrobnosti svojih najljubših pesmi!

Odlična kakovost zvoka

Preizkusite, kako dobro lahko zvenijo pesmi, ki jih radi poslušate. Free Pro 2 so opremljeni z dinamičnimi 6 mm gonilniki, ki zagotavljajo izjemno čist zvok, bogate podrobnosti, popolno harmonijo in izboljšane nizke tone. Zagotavljajo tudi neverjetno nizko popačenje. Nadenite si nove slušalke, vklopite svoj najljubši seznam predvajanja in znova odkrijte čarobnost glasbe!

Telefoniranje brez težav

Zdaj se lahko brez težav pogovarjate po telefonu tudi v hrupnem okolju, kot je na nabito polnem avtobusu, v nakupovalnem središču ali supermarketu. Vsaka slušalka ima vgrajene 3 mikrofone, ki bodo natančno posneli vaš glas. Free Pro 2 podpira tudi odpravljanje šumov ENC. Tako lahko med pogovori zagotovijo kristalno čist zvok – poskrbijo, da druga oseba popolnoma sliši vsako vašo besedo.

Sanjsko udobje

Uživajte v udobju. Slušalke se dobro prilegajo in ostanejo v njih, tudi ko ste na poti ali telovadite. Vsak tehta le 4,1 grama. Prav tako so vodoodporni po IPX5, zato so varni pred kapljicami dežja ali znoja. Komplet vsebuje tudi zamenljive ušesne nastavke v 4 velikostih (XS, S, M in L) in posebne ušesne kljukice v 3 velikostih (S, M in L). To vam omogoča, da še bolj prilagodite Free Pro 2 in jim zagotovite večjo stabilnost.

Čas delovanja do 30 ur

Naj vas ne skrbi, da boste morali slušalke prepogosto polniti. Free Pro 2 lahko predvaja glasbo do 6 ur z enim polnjenjem (ko je zmanjšanje šuma ANC izklopljeno). Priloženo bo tudi priročno ohišje iz aluminijeve zlitine, ki ta čas podaljša na približno 30 ur. Slušalke podpirajo tudi hitro polnjenje. Potrebujejo le približno 10 minut, da delujejo 2 uri! Še več, etui je mogoče polniti tako s kablom USB-C kot brezžično.

Samo nekaj dotikov

Upravljanje slušalk je neverjetno enostavno in priročno – ni vam treba vsakič poseči po telefonu. Free Pro 2 ima vgrajene sledilne ploščice, s katerimi lahko na primer zaustavite in nadaljujete predvajanje, preklapljate skladbe, sprejemate in zavračate klice, odložite slušalko, aktivirate glasovnega asistenta, izbirate načine in celo prilagajate glasnost. Zdaj je vse, kar potrebujete, na dosegu roke!

Bluetooth 5.2

Free Pro 2 so opremljeni z naprednim čipom AIROHA AB1562A in podpirajo sodoben Bluetooth 5.2, ki ponuja nižjo porabo energije ter hiter, stabilen in zanesljiv prenos. Poleg tega se vsaka slušalka neodvisno poveže z izbrano napravo, kar vam omogoča prosto uporabo v različnih konfiguracijah. Na voljo je tudi igralni način, ki zagotavlja nizko zakasnitev okoli 80 ms. Uživajte v gladkem igranju in dosegite veliko zmago!

V škatli

  • Brezplačne slušalke Pro 2
  • Polnilna torbica
  • Ušesni nastavki (XS, S, M, L)
  • Ušesne kljuke (S, M, L)
  • kabel USB-C
  • Navodila za uporabo
Znamka EarFun
Ime Brezplačni Pro 2
Model TW303B
barva Črna
Voznik 6 mm
Število mikrofonov 6 (3 na slušalko)
Bluetooth različica 5.2
frekvenca Bluetooth 2,402–2,48 GHz
Bluetooth prenosna moč <7dBm
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Razpon Do 15m (brez ovir)
Kapaciteta baterije 2x 35mAh (slušalke), 420mAh (ohišje)
Čas polnjenja slušalk Približno 1h
Čas polnjenja ohišja Približno 2 h (kabel USB-C) / približno 3,5 h (brezžični polnilnik)
Čas predvajanja Zmanjšanje šuma ANC izklopljeno: do 6 ur / do 30 ur z ohišjem;
Zmanjšanje šuma ANC Vklopljeno: do 5 ur / do 25 ur z ohišjem;

(Čas delovanja je odvisen od glasnosti in vrste zvočne vsebine)
Vnos DC 5V / 1A
Vodoodporen IPX5
Dimenzije 66,6 x 25 x 28,5 mm
Utež 38g
Teža ene slušalke 4,1 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/siva
Vgrajen mikrofon
da
Skupina slušalk
glasba/film
Način nošenja slušalk
za v uho
Cached: Sun, 02 Jun 2024 17:50:19 GMT