Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domKuhinjaKuhinjska omariceSoBuy kovinska konzolna mizica za hodnik v rjavi barvi v industrijskem slogu

SoBuy kovinska konzolna mizica za hodnik v rjavi barvi v industrijskem slogu

ID: 20815081
-10 %
59,90 €
53,91 €
Prihranek  5,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: SoBuy
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SoBuy kovinska predsobna konzolna mizica v rjavi barvi v industrijskem slogu . predmet je na voljo v ravnem pakiranju in zahteva samostojno sestavljanje. Priložena so podrobna navodila in trdi pripomočki (vijaki in orodje). če navodila manjkajo, lahko skenirate kodo QR na zunanjem pakiranju in dobite elektronsko različico. Velikost paketa: 130,00*26,00*20,00 cm, teža7,4 kg

 

Ingenious Design: To je mešanica črnega kovinskega okvirja in rustikalne iverne plošče. Dodajte fotografije, okraske in šopek rož ter z malo truda ustvarite prijetno vzdušje na vhodu, v dnevni sobi ali spalnici.


Funkcija shranjevanja: Dimenzije (d x š x v): 120 x 20 x 75 cm. Nosilnost: 50 kg. Idealen za predsobo, hodnik, spalnico, dnevno sobo, kot konzolna mizica, stranska mizica, končna mizica, mizica v predsobi ali celo kot prostorsko varčna pisalna miza.


Trden in stabilen: Pladnji so izdelani iz iverne plošče. Železna cev s črnim zaključkom. Trikotna oblika nog povečuje stabilnost izdelka.


Podoben izdelek: FSB19-N / FSB19-Z / FSB19-XL-N / FSB35-PF / FSB49-PZ. Zagotovo boste našli stransko mizico, ki bo ustrezala vašemu prostoru!


Lahko sestavljanje: Zaradi majhnega števila rezervnih delov in navodil za montažo je montaža opravljena v nekaj minutah.

Pomembno (davčna vprašanja): Sodelujemo v postopkih OSS.

Vsi računi se samodejno oblikujejo kot za zasebne stranke z DDV

Če ste poslovna stranka, nam pustite sporočilo z imenom podjetja in veljavno številko DDV

Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
19.5
Višina [cm]
75
Dolžina [cm]
119.5
Cached: Wed, 08 May 2024 09:51:07 GMT