Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeDodatki & pripomočki za čiščenjeSOLIS SOLITABS tablete za čiščenje aparata za kavo (10 kosov)

SOLIS SOLITABS tablete za čiščenje aparata za kavo (10 kosov)

ID: 20828090
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Uporabite SOLITABS, da preprečite, da bi vosek ali kavno olje zamašila šobe in cevi kuhalne glave vašega aparata za kavo. Solis Solitabs tablete za čiščenje aparata za kavo. Preprečite, da bi vosek ali kavno olje zamašila šobe ali cevi kuhalne glave vašega aparata za kavo.

 

Sveže kuhanje kave v aparatu lahko povzroči nabiranje kavnega voska ali kavnega olja in zamašitev šob ali cevi kuhalne glave. Tablete za čiščenje Solitabs preprečujejo ta postopek in temeljito odstranijo ostanke kave in druge umazanije, ne da bi poškodovali napravo. Na ta način lahko vaš kavni aparat vedno ohranite čist in higienski ter vedno poskrbite za dober okus in užitek. Brez Solitabsa se lahko okus kave vašega aparata sčasoma spremeni. To je včasih posledica dejstva, da so se ostanki kave sčasoma nalagali ali pa so bakterije našle pot v vaš aparat. Temeljito in nežno očistijo vse šobe in cevi kuhalne glave kavnega aparata. Solitabs tablete za čiščenje kavnih aparatov ne puščajo sledi, so zelo učinkovite ter enostavne in varne za uporabo. Odstranjevanje ostankov kave Izboljšana higiena Primerno tudi za termo posode
Tehnične podrobnosti
Ostali čistilni pripomočki
ostalo
Cached: Thu, 09 May 2024 07:46:45 GMT