VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalnim kovčkom D2 (bela)

Sonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalnim kovčkom D2 (bela)

ID: 20628202
20,43 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 47.74 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalnim kovčkom D2 (bela)

 

Sonična zobna ščetka s konicami set D2 (bela)

Vaš nasmeh je lahko še bolj zdrav in lepši! Sonična zobna ščetka odstrani do 7-krat več umazanije iz vaših ust kot tradicionalna zobna ščetka! Bitvae D2 ponuja 5 načinov čiščenja, kjer vas bo pametni časovnik vsakih 30 sekund opomnil, da zamenjate krtačeno površino. Stopnja zaščite naprave je IPX7, zdržljivost do enega meseca! Še več, zobno ščetko priporoča Ameriško zobozdravstveno združenje. V kompletu boste našli do 8 zamenljivih konic - zaloga, ki vam bo zadostovala 2 leti!

BITVAE/D2-Set-držala-bela/10

Učinkovito odstranjevanje umazanije

Sonična zobna ščetka D2 je opremljena z motorjem, ki ji omogoča generiranje vibracij 40.000 gibov na minuto. Konica s ščetinami DuPont je zasnovana tako, da čim bolj sledi obliki vaših zob, zato odstranjuje bakterijske obloge, ne da bi poškodovala vaše dlesni! Če uporabljate tradicionalno zobno ščetko, so lahko z D2 vaši zobje do 7-krat bolj čisti kot prej! Uživajte v občutku popolne svežine!

BITVAE/D2-Bela-držala-set/8

Izberite način zase

Zobna ščetka ponuja do 5 načinov čiščenja, tako da boste zagotovo našli popolnega zase! Način White bo poskrbel za odstranjevanje trdovratnih madežev kave, vina ali cigaret in tako pobelil vaš nasmeh. Polirski način bo vaše zobe dodatno poliral. Clean mode bo popoln za vsakodnevno nego. So vaši zobje občutljivi ali imate bolečine v dlesni? Uporabite načina Soft in Gum Care, ki bosta nežno očistila vaša usta in vam omogočila nežno masažo dlesni.

BITVAE/D2-Bela-držala-set/3

Pametni časovnik - 2 minuti za lep nasmeh

Bitvae D2 je praktična naprava, s katero boste zlahka poskrbeli za čist in zdrav nasmeh. Opremljen s funkcijo pametnega časovnika, vas bo vsakih 30 sekund opomnil, da zamenjate krtačeno površino. Po celih 2 minutah se bo zobna ščetka samodejno izklopila! To je dovolj časa za učinek popolne svežine!

BITVAE/D2-Bela-držala-set/5

Dolg delovni čas

Izdelek uporablja polnilno baterijo, katere kapaciteta je 350 mAh. Zagotavlja do 30 dni delovanja zobne ščetke, zaradi česar je tudi idealen spremljevalec za vsako potovanje! To ne pomeni, da s seboj ne morete spakirati polnilnika, ki je izjemno majhen in priročen, služil pa bo tudi kot praktično stojalo za vaš D2! Svojo zobno ščetko boste napolnili z energijo v samo 4 urah!

BITVAE/D2-Bela-držala-set/9

Nepogrešljivi dodatki

V kompletu boste našli uporabne pripomočke, s katerimi boste lahko celovito poskrbeli za svojo ustno higieno. 8 zamenljivih konic je rezerva do 2 leti – ni vam treba skrbeti, da bi jih pozabili zamenjati – po približno 3 mesecih začnejo ščetine izgubljati barvo, kar pomeni, da je čas za novo konico. Priložen je tudi USB kabel in praktično držalo, ki prihrani prostor.

BITVAE/D2-Bela-držala-set/4

Praktično in učinkovito

D2 je praktična naprava, ki jo boste vzeli s seboj kamor koli jo boste potrebovali. Stopnja zaščite zobne ščetke je IPX7, zato jo lahko prosto uporabljate v kadi ali pod prho. Uživajte v učinkovitem delovanju in fantastični vzdržljivosti! .jpg" border="0" alt="BITVAE/D2-White-holder-set/D2 je praktičen pripomoček, ki ga boste vzeli s seboj kamor koli ga boste potrebovali. Stopnja zaščite zobne ščetke je IPX7, zato jo lahko prosto uporabljate v kadi ali pod prho. Uživajte v učinkovitem delovanju in fantastični vzdržljivosti!

BITVAE/D2-Set-držala-bela/10

Vključeno

  • Sonična zobna ščetka
  • Komplet zamenljivih konic (8 kosov)
  • USB kabel
  • Nosilec
Proizvajalec Bitvae
Model BV-D2
barva Bela
Načini Bela, čista, mehka, polirana, nega dlesni
Krtačni material DuPont ščetine
Vrsta konice zobne ščetke Ščetine v obliki črke W
Funkcija opomnika za zamenjavo konice Konica ob obrabi zbledi
Frekvenca vibracij 40.000 VPM
Vrsta polnjenja USB
Kapaciteta baterije 350 mAh
Vhodni tok DC 5 V/0,5 A
Čas polnjenja 4 ure
Stanje pripravljenosti Do 30 dni uporabe
Pametni časovnik 2 minuti
Vodoodporen IPX7
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 02 Jun 2024 14:36:26 GMT