VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka z aplikacijo, kompletom konic, potovalnim kovčkom in držalom za zobno ščetko S3 (mornarsko modra)

Sonična zobna ščetka z aplikacijo, kompletom konic, potovalnim kovčkom in držalom za zobno ščetko S3 (mornarsko modra)

ID: 20628201
41,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka z aplikacijo, kompletom konic, potovalnim kovčkom in držalom za zobno ščetko S3 (mornarsko modra)

 

Sonična zobna ščetka z aplikacijo, kompletom konic, potovalnim kovčkom in držalom za zobno ščetko S3 (mornarsko modra)

Preizkusite sonično zobno ščetko, ki odstrani do 7-krat več ostankov iz vaših ust v primerjavi s tradicionalno zobno ščetko. Bitvae S3 ponuja 5 različnih načinov čiščenja in 3 stopnje intenzivnosti (do 9 z aplikacijo), tako da boste zagotovo izbrali svojega najljubšega. Indikator pritiska vam bo pomagal preprečiti poškodbe dlesni. Zobna ščetka ima tudi visoko stopnjo zaščite IPX7, eno polnjenje pa zdrži do šest mesecev uporabe! Omeniti velja, da ga priporoča Ameriško zobozdravstveno združenje. Z namensko aplikacijo boste pridobili še več možnosti! Preverite katere! V kompletu so 4 zamenljive konice in eleganten etui.

BITVAE/S3-Modra-plus/4

Najboljši rezultati pri odstranjevanju nečistoč

Sonična zobna ščetka S3 je opremljena z naprednim motorjem, ki ustvari kar 40.000 tresljajev na minuto. Konica s ščetinami DuPont se popolnoma prilagodi obliki vaših zob, učinkovito odstranjuje bakterijske obloge in ščiti vaše dlesni pred poškodbami! V primerjavi s tradicionalno zobno ščetko S3 naredi vaše zobe do 7-krat bolj čiste kot prej! Zdaj lahko uživate v občutku popolne svežine!

BITVAE/S3-Modra-plus/8

Način čiščenja prilagodite svojim potrebam

S3 ponuja do 5 različnih načinov, kar vam zagotavlja popolno izbiro. Če se želite znebiti trdovratnih madežev kave, vina ali cigaret in polepšati svoj nasmeh, izberite beli način. Za dnevno nego je način Clean idealen. So vaši zobje občutljivi ali imate težave z dlesnimi? Sensitive način zagotavlja nežno čiščenje vaših ust in blagodejno masažo vaših dlesni. Na voljo je tudi jezikovni način za udobno čiščenje jezika. Izberite način, ki najbolj ustreza vašim potrebam!

BITVAE/S3-Modra-plus/9

Pametni časovnik za popoln nasmeh

Bitvae S3 je praktična naprava, s katero bo skrb za čist in zdrav nasmeh lažja kot kdaj koli prej. S pametnim časovnikom boste vsakih 30 sekund prejeli nežen opomnik, da zamenjate območje ščetkanja. Po celih 2 minutah se bo zobna ščetka samodejno izklopila! Točno toliko časa potrebujete, da dosežete popoln svež občutek!

BITVAE/S3-Modra-plus/2

Razširite svoje možnosti z namensko aplikacijo!

Zdaj lahko storite več! Pri profesionalni negi vaših zob vam bo pomagala namenska aplikacija iSpruz! Deluje z iOS in Android in vam bo pomagal izvedeti več o vašem ustnem zdravju. Kako deluje. Aplikacija spremlja vaše navade, tako da lahko prilagodi načrt čiščenja, ki ustreza vaši izbrani rutini. Na telefonu lahko preprosto preverite, katere dele ust si je vredno temeljiteje ščetkati! Skrb za vašo ustno higieno še nikoli ni bila lažja! Poleg tega vam bo aplikacija omogočila preverjanje stanja napolnjenosti baterije. Na aplikacijo lahko povežete več zobnih ščetk Bitvae!

BITVAE/S3-Modra-plus/11

Dolg čas delovanja za popolno udobje

Naš izdelek uporablja zmogljivo litij-ionsko baterijo s kapaciteto 2600 mAh, ki zagotavlja do 180 dni delovanja zobne ščetke. Zahvaljujoč temu ga lahko vzamete s seboj na pot, ne da bi vas skrbelo potrebo po pogostem polnjenju. Če pa morate dopolniti napajanje, vam bo to opravilo olajšal priročen kabel, ki je priložen v kompletu. Potrebujete le 4 ure, da obnovite energijo zobne ščetke in uživate v dolgotrajni uporabi!

BITVAE/S3-modra-plus/7

Dodatni dodatki

V kompletu boste našli uporabne pripomočke, s katerimi boste celovito poskrbeli za svoje zobe. 4 zamenljive konice, pokrovčki za konice, priročno držalo za zobno ščetko in potovalni kovček. Vzemite svoj S3 s seboj kamor koli ga potrebujete in uživajte v občutku izjemne svežine!

BITVAE/S3-Modra-plus/10

Vodoodporen

S3 je ta izjemna naprava z zaščito IPX7. Poljubno ga lahko uporabljate tako v kadi kot pod prho, ne da bi vas skrbelo, da bi ga poškodovali. Uživajte v učinkovitem delovanju in fantastični vzdržljivosti, ki bo poskrbela, da bodo vaši zobje popolnoma čisti in negovani!

BITVAE/S3-Modra-plus/1

Vključeno

  • Sonična zobna ščetka
  • Ovitek
  • USB kabel
  • Nosilec
  • Namigi za zamenjavo x 4
  • Pokrovi za konice x 4
  • Navodila za uporabo
. . . .
Ime izdelka: Električna zobna ščetka Smart S3
Model: S3
Nazivna moč: 2W
Ocena vodoodpornosti: IPX7
Vrsta polnjenja: Enosmerni tok tipa C
Baterija: Li-on 18650, 2600 mAh, 3,7 V
Vhodna napetost: 5V 1A
Čas delovanja do 180 dni
Čas polnjenja 4 ure
Hitrost motorja: 40 000 vrt./min
Število načinov: 5
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 02 Jun 2024 17:42:39 GMT