VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasSušilnik za lase z ionizacijo ZHIBAI HL510 (mornarsko moder)

Sušilnik za lase z ionizacijo ZHIBAI HL510 (mornarsko moder)

ID: 20655262
68,10 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 24.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 2 ponudbi od 68.11 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sušilnik za lase z ionizacijo ZHIBAI HL510 (mornarsko moder)

 


Blagovna znamka ZHIBAI je del ekosistema Xiaomi

ZHIBAI HL510 ionizacijski sušilnik za lase

Uživajte v hitrem sušenju las brez tveganja poškodb las. Sušilnik ZHIBAI HL510 stabilno vzdržuje temperaturo, njegova moč pa doseže 1800 W. Omogoča izbiro med 3 nastavitvami temperature in 2 hitrostmi pihanja. Uporablja tudi ionizacijsko tehnologijo za zaščito las pred izsušitvijo in njihovo gladkost. Vključuje tudi magnetni koncentrator.

Poslovite se od skodranih las

So vaši lasje suhi in lomljivi? Ali postane statična in nakodrana in jo je težko oblikovati? Z ZHIBAI HL510 boste rešili podobne težave! Naprava ponuja ionizacijsko tehnologijo za zaščito vaših las pred izsušitvijo, njihovo vlaženje, dodajanje leska in zapiranje povrhnjice. Težave s kodranostjo in statiko bodo ostale le neprijeten spomin! Zdaj lahko preprosto ustvarite pričesko svojih sanj.

Impresivna moč

Ne izgubljajte časa z dolgim in utrujajočim sušenjem las! Sušilnik za lase ZHIBAI HL510 odlikuje moč do 1800 W, kar pomeni njegovo impresivno zmogljivost. Posledično se bodo tudi dolgi in gosti lasje posušili v le nekaj minutah! Naprava tudi stabilno vzdržuje temperaturo – niste v nevarnosti, da bi se opekli. Še več, sušilnik je opremljen s posebno prevleko – naj vas ne skrbi, da se vam bodo lasje ujeli vanjo.

Veliko možnosti

Prilagodite sušilni stroj svojim potrebam. HL510 ponuja 3 nastavitve toplote - vroče za hitro sušenje, hladno za enostavno oblikovanje ter izmenično vroče in hladno za preprečevanje izsušitve, zaradi česar so vaši lasje navlaženi in sijoči. Tako lahko preprosto ustvarite osupljivo pričesko! Obstajata tudi 2 stopnji pretoka zraka - močan in šibkejši. Zaradi vsega tega je sušilnik popoln za različne vrste las.

Uporabniku prijazno

Sušilni stroj je izjemno enostaven za uporabo in zagotavlja udobje uporabe. Priročno spreminjanje nastavitev omogočajo posebni gumbi, vgrajen indikator pa vam bo omogočil hitro preverjanje trenutno izbranega načina. Naprava se dobro prilega roki in je izjemno lahka. Odlikuje ga tudi razmeroma majhna velikost – zlahka ga pospravite v svoj kovček in vzamete s seboj na dopust.

Priložen koncentrator

V kompletu je tudi vrtljivi koncentrator, s katerim lahko usmerite topel zrak na izbran pramen las. Tako se bodo še hitreje posušile, oblikovanje in ravnanje pa bo še lažje. Magnetni elementi vam omogočajo enostavno pritrditev na sušilni stroj. Zaradi številnih možnosti je HL510 odličen za različne aplikacije – doma, na bazenu in v frizerskem salonu.

V škatli

  • Sušilnik za lase
  • Koncentrator
  • Navodila za uporabo

Znamka ZHIBAI
Model HL510
Ime Sušilnik za lase z ionizacijo
Napetost 120V / 230V
Zračne hitrosti 2
Temperatura 3
Količina sproščenih ionov ≥2 mio / cm³
Hitrost vrtenja 20000 vrt./min
Pogostost 50/60Hz
Moč 1800 W
Dimenzije 128 x 78 x 220 mm

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 02 Jun 2024 17:35:57 GMT