Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliMačkeTesla igrača z laserjem za mačke

Tesla igrača z laserjem za mačke

ID: 21098887
44,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 51.35 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla igrača z laserjem za mačke

 

Tesla Pametna igrača za mačke z lovskim instinktom

Ta majhna igrača z laserskim žarkom zagotavlja, da vaši mački ne bo nikoli dolgčas, tudi ko se ne bo imela s kom igrati. Poleg tega se lahko z ročnim načinom tudi sami zabavate. Upravljajte laser preko mobilne aplikacije in opazujte, kako se vaša mačka spremeni v strah vzbujajočega lovca.

Tri različne trajektorije in trije načini se izvajajo pod tremi različnimi koti. Sreča vedno preglasi dolgčas z mačkom z rdečim žarkom. Veselje je v vsakem trenutku!

Brezhibno pospeševanje brez prekinitev zaradi prestavljanja omogoča brezstopenjski menjalnik, znan tudi kot brezstopenjski menjalnik. Vaša ljubljena muca se divje požene za majhno rdečo točko na steni, pri tem pa mrmra, mijavkari in brca v snop svetlobe. Navdušenje napolni vse pore, užitek se razlije po telesu. Stene in tla se spremenijo v zabavna igrišča.

Pametna laserska pika TESLA je zasnovana tako, da spodbuja mačje lovske instinkte in instinkte preganjanja ter v vaši mački prebudi lovca. Naši kosmatinci se lahko zdaj igrajo sami, ko so sami doma.

Pametni laser je bil zasnovan z enim samim namenom - prebuditi lovski nagon tudi v lenih kavčarjev. Zaradi nizke moči vam ni treba skrbeti za varnost. Sok" za napravo se pridobiva iz običajnih električnih vtičnic.

Laser je opremljen s funkcijo gladkega pospeševanja. Ko obstaja možnost, da bi se vaša mačka začela dolgočasiti, se bo gibanje pike postopoma pospešilo in lov na rdečo piko se bo nadaljeval še bolj intenzivno.

Načine igre in trajektorijo laserja lahko nastavite v aplikaciji, ki je na voljo v angleškem jeziku za iOS in Android. Z aplikacijo lahko laser preklopite v ročni način in nadzorujete trajektorijo rdeče pike neposredno s telefona. Na ta način lahko z enim telefonom povežete tudi več naprav iste vrste. Vaš Wi-Fi mora biti nastavljen na frekvenco 2,4 GHz, da zagotovite pravilno seznanjanje naprave z aplikacijo.

Lastnosti:
Material: ABS
Napajanje: USB 5 V / 1 A
Priključek za napajanje: microUSB
Dimenzije: 90 x 90 x 122 mm
Povezljivost: Bluetooth
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Cached: Wed, 08 May 2024 19:17:35 GMT