VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVibratorjiVIBRATOR ZA HLAČKE Intense Samantha Remote Control

VIBRATOR ZA HLAČKE Intense Samantha Remote Control

ID: 20931623
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
31,66 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VIBRATOR ZA HLAČKE Intense Samantha Remote Control

 

S Samantho zagotovo ne boste več monotoni.

  

Je čudovit vibrator za hlačke, ki vas bo razvajal do neopisljivih orgazmov znova in znova. Izdelan je iz svilnatega in mehkega silikona, ki je prijazen do kože in brez ftalatov. S svojo ergonomsko obliko in valovito strukturo se popolnoma prilagodi vašim obrisom in intenzivno stimulira vaš klitoris. Preprosto ga vstavite v svoje najljubše hlačke in se prepustite njegovim 10im načini vibriranja. Upravljate ga lahko tudi z daljinskim upravljalnikom, ki ga prepustite svojemu partnerju za še bolj senzualno izkušnjo.

Je popolna igračka, če s svojim partnerjem iščete globjo fizično in čustveno povezanost. Njegov motor vam omogoča raziskovanje širokega spektra 10 vzorcev vibracij, ki se prilagajajo anatomiji vašega telesa.

Je idealen vibrator za klitoris za čutno stimulacijo na poti. Izstopa po svoji elegantni barvi in se zaradi svoje ergonomske oblike prilega neposredno na klitoris. Je popolnoma diskreten, saj so njegove intenzivne, a tihe vibracije tihe kot šepet. Poleg tega ima prijetno, telesu prijazno silikonsko površino, ki zagotavlja gladko izkušnjo z le nekaj kapljicami lubrikanta. Tudi na najbolj vlažnih mestih, kot sta prha ali kopalna kad, se zabava z Intense Samantha ne ustavi zahvaljujoč vodoodpornemu zaključku IPX7.

Cached: Sun, 02 Jun 2024 14:53:04 GMT