Išči

Vibrator Zelus

ID: 21129485
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
36,62 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 47.91 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vibrator Zelus je majhen, zanesljiv in učinkovit vibrator. Namenjen je predvsem za stimulacijo ščegetavčka, a ga lahko uporabiš tudi drugje na telesu. Odlikuje ga zmogljiv, tihi motor, ki ponuja 3 stopnje vibracij in 7 različnih ritmov. Vodoodporen.

 

Vibrator Zelus je majhen, zanesljiv in učinkovit vibrator, primeren za v žep torbice. Namenjen je predvsem za stimulacijo ščegetavčka, a domišljija nima meja in seveda ga lahko uporabiš tudi drugje na telesu ali kot mini vibrator. Njegova oblika spominja na jezik in s svojimi 10 vibrirajočimi in pulzirajočimi načini bo poskrbel za vznemirljive občutke.

Izdelan je iz mehkega medicinskega silikona brez ftalatov v kombinaciji z ABS. Odlikuje ga zmogljiv in tihi motor, ki ponuja 3 stopnje vibracij in 7 različnih ritmov. Vibrator je tudi vodoodporen, zato se z njim lahko brezskrbno sprostiš tudi v kopeli ali pod tušem.

Polni se s priloženim USB kablom, ki ga vstaviš v za to označeno mesto. 

Delovanje je zares preprosto. Za vklop in izklop pritisneš gumb za tri sekunde. Počakaš, da zasveti LED indikator in da sproži prvo vibracijo. Nato izbereš ustrezno nastavitev.

Za lubrikant priporočamo samo lubrikant na vodni osnovi, saj lahko z drugimi poškoduješ površino erotične igračke. Po vsaki uporabi ga speri pod mlačno vodo, uporabiš lahko tudi čistilo za igračke.

Dimenzije: premer 4 cm, dolžina 11 cm.

Najpomembnejše lastnosti:

  • Eleganten, ergonomsko oblikovan stimulator klitorisa
  • Izdelan iz gladkega silikona
  • Zmogljiv motor z 10 različnimi vibracijami in pulzacijami
  • Enostavno upravljanje
  • Vodoodporen
  • USB polnjenje, čas polnjenja 2 uri
  • Čas delovanja 1 ura
  • Brez ftalatov

Cached: Thu, 16 May 2024 20:28:09 GMT