Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domSpalnicaKomode in predalnikividaXL Knjižna omara bela 98x30x98 cm iverna plošča

vidaXL Knjižna omara bela 98x30x98 cm iverna plošča

ID: 20705822
75,93 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 2 ponudbi od 85.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kot stilska in funkcionalna polica bo ta klasična knjižna omara s 7 odprtimi kockami in 2 vrati dekorativen in praktičen dodatek za dekor v vašem domu..

 

Ta omara za knjige z elegantnim in klasičnim dizajnom je dekorativen in praktičen dodatek, ki se bo podal k vašemu dekorju.

 

Omara je izdelana iz kakovostne plošče, ki zagotavlja trdnost in vzdržljivost. Knjižna omara s 7 odprtimi kockami in 2 vrati nudi dovolj prostora za organizirano shranjevanje vaših revij, knjig, DVD predvajalnikov, multimedijskih naprav in ostalih okrasnih stvari, da bodo vedno pri roki.

 

Ta knjižna polica je preprosta za čiščenje z vlažno krpo. Ta omarica za knjige je preprosta za sestavo s priloženimi materiali za montažo.

  • Barva: Bela
  • Material: Iverna plošča
  • Dimenzije: 98 x 30 x 98 cm (Š x G x V)
  • S 7 odprtimi kockami in 2 vrati
  • Potrebno sestavljanje: Da
  • Prosimo, upoštevajte: Vijaki in vtiči za notranjost stene niso priloženi. Poiščite vijake in vtiče, ki so primerni za vaše stene. Če niste prepričani, za pomoč prosite profesionalca. Preberite in natančno sledite vsem korakom v navodilih.
Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Višina [cm]
98
Globina [cm]
30
Širina [cm]
98
Cached: Wed, 08 May 2024 20:04:11 GMT