VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiVlažilno masažni gel "JO All in One" - sivka (R25068)

Vlažilno masažni gel "JO All in One" - sivka (R25068)

ID: 20951026
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
34,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 13.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Diskretno.com
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sprostite se v čutne užitke z masažno - vlažilnim gelom JO All in One, ki je vsestransko uporaben in dišeč. Najprej ga uporabite kot masažni gel za genitalije. Pri tem ne bo povzročil mastnega občutka na koži. Ko se bo ob masaži genitalij vročica stopnjevala, pa vama lahko služi kot l

 

Sprostite se v čutne užitke z masažno - vlažilnim gelom JO All in One, ki je vsestransko uporaben in dišeč. Najprej ga uporabite kot masažni gel za genitalije. Pri tem ne bo povzročil mastnega občutka na koži. Ko se bo ob masaži genitalij vročica stopnjevala, pa vama lahko služi kot lubrikant na silikonski osnovi. Predel genitalij bo dodatno sproščal in stimuliral. Pri nanašanju Jo All in One uporabite majhno količino gela, saj primerjalno ena kapljica tega gela nadomesti 10 do 15 kapljic podobnih vlažilno - masažnih gelov. Pika na i tega visoko kakovostnega lubrikanta pa je njegov vonj po sivki, ki vam pričara pristen, nežen in sproščujoč učinek aromaterapije tudi med ljubljenjem. Značilnosti vlažilno - masažnega intimnega gela Jo All in One: - vlažilni gel na silikonski osnovi - svileno mehak občutek drsenja - dolgo trajajoč učinek masiranja - zadostuje majhen nanos količine gela - vsebuje sestavine naravnih olj - blagodejen za sluznico in kožo - brez lepljive ali mastne teksture - ne vsebuje lateksa Vsebina: 120 ml Proizvajalec: System JO , Friedrich-Ebert Anlage 36 , 60325 Frankfurt Sestavine: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Fragrance (Parfum), Linalool, Garaniol, Limonene.
Cached: Sun, 02 Jun 2024 17:33:52 GMT