VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaStenska dekoracijaZemljevid iz plute - Woody Map Natural Spain / 90 x 60 cm / črno / bel okvir

Zemljevid iz plute - Woody Map Natural Spain / 90 x 60 cm / črno / bel okvir

ID: 21007789
-14 %
69,95 €
59,46 €
Prihranek  10,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Miss Wood
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Plutovinast zemljevid Španije

Če želite organizirati popolno potovanje po polotoku, označite svoje postanke na Camino de Santiago, priljubljenih festivalih, na katerih ste plesali do zore, ali mestih, ki ste jih raziskovali. Ogled Alhambre, sprehod po Las Médulas, spominek na Guggenheim, fotografija v Parc Güell ali vstopnica za to gledališče na Gran Vía. Vse, kar si lahko predstavljate, in še več, da prilagodite svoj zemljevid Španije.

Napolnite ga s spomini, da bodo za vedno ostali v vaših mislih in na vaši najljubši steni. Z našim plutovinastim zemljevidom Španije lahko načrtujete in si zapomnite svoja doživetja do vseh podrobnosti. Zasnovan v nordijskem slogu, svež in minimalističen, je Woody Map Spain najboljša možnost za okrasitev vašega doma. Izdelano v Barceloni.

Okrasni zemljevid Španije

Okrasite stene svojega doma z zemljevidom Španije iz plute. Izberite med črno ali belo za okvir in dizajn ter razmislite, v katerem prostoru ga želite obesiti. Že poznate? Popoln! Zdaj morate le namestiti priložene žebljičke in dodati svoje najlepše posnetke v starinskem slogu.


Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Sun, 02 Jun 2024 18:27:48 GMT