Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCADORABO CASE, združljiv z OnePlus v cvetlični turkizni - Zaščitni pokrov v oblikovanju cvetja z magnetnim zapiranjem, stoječimi funkcijami in režami za kartice

CADORABO CASE, združljiv z OnePlus v cvetlični turkizni - Zaščitni pokrov v oblikovanju cvetja z magnetnim zapiranjem, stoječimi funkcijami in režami za kartice

ID: 20603144
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 22.3. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Ta cvetlični imitacijski usnjeni kovček v knjižnem slogu ponuja praktično funkcijo stojala in reže za kartice. Čudovit vzorec z rožami in metulji polepša kateri koli mobilni telefon!
  • Funkcija: Vsi gumbi in povezave lahko uporabite brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo lahko po potrebi enostavno odstranite.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robustna in robustna in Trpežni.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za prikaz. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Cadorabo Mobilni telefon v oblikovanju cvetja z magnetnim zapiranjem, funkcijo stojala in reže za kartice

Knjižna ohišje ponuja zaščito in popolno držanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Magnetno zapiranje naredi odpiranje in zapiranje zelo priročno in ščiti mobilni telefon pred prahom in umazanijo. Moderni in edinstven videz naredi vaš mobilni telefon pravi privlačnost za oči.
+ Funkcija stojala za spremenljivo uporabo je na voljo

Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vsa vrata so prosto dostopna
+ Zasnova lopute omogoča vaš mobilni telefon enostavno za uporabo in hkrati ščiti vse okoli
+ Dodatni žep kartice

Kakovosten primer knjige za popolno zaščito

Tehnične podrobnosti
Barva
turkizna
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
70
Garancija v letih
0,5
Cached: Tue, 19 Mar 2024 03:46:40 GMT