Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeRehabilitacija in dobro počutjeMasažni aparati & blazine4-paketni silikonski komplet za gospodinjsko terapijo s skodelicami Transparent

4-paketni silikonski komplet za gospodinjsko terapijo s skodelicami Transparent

ID: 21276767
Novo
16,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naš set za skodelice zagotavlja celovit pristop k dobremu počutju. Ne glede na to, ali želite razbremeniti mišično napetost, pospešiti prekrvavitev ali samo uživati v samomasaži, je komplet zasnovan tako, da ustreza vašim posebnim potrebam.

 

Več prednosti v enem setu: Naš set za skodelice zagotavlja celovit pristop k dobremu počutju. Ne glede na to, ali želite razbremeniti mišično napetost, pospešiti krvni obtok ali preprosto uživati v samomasaži, je komplet zasnovan tako, da ustreza vašim posebnim potrebam.

Vrhunski silikonski material: te skodelice so narejene iz visokokakovostnega silikona, zato so nežne do kože in enostavne za uporabo. Fleksibilen in prozoren material omogoča enostavno spremljanje procesa cuppinga, kar zagotavlja varno in učinkovito uporabo.

Različne velikosti za različne predele: S štirimi različnimi velikostmi skodelic je naš set skodelic primeren za različne dele telesa.

Enostavna in učinkovita uporaba: Naš komplet silikonskih skodelic je zasnovan za preprosto in učinkovito samonanos. Skodelice ustvarijo sesanje, podobno vakuumu, ko jih pritisnete na kožo, nežno dvignete in ločite tkivo pod njimi. To pomaga izboljšati pretok krvi, zmanjša mišično napetost in spodbuja občutek sprostitve.

Tehnični podatki:

Barva: prozorna

Material: Silikon

Velikost: 7 x 8 cm/5,5 x 5,5 cm/3,7 x 8 cm/1,5 x 5 cm

Paket vključuje:

4 x Cupping priseski

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 18 Jul 2024 04:33:08 GMT