Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDroniZa zabavo4K dron z zložljivo zasnovo, dvojno kamero, izogibanje oviram Black

4K dron z zložljivo zasnovo, dvojno kamero, izogibanje oviram Black

ID: 21279297
Novo
305,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Idealno za fotografiranje iz zraka, video posnetke, raziskovanje in drugo. Ne glede na to, ali ste hobi ali profesionalec, je ta dron vaša vstopnica za zajemanje osupljivih zračnih perspektiv in odklepanje novih ustvarjalnih možnosti.

 

Enostaven za uporabo: zahvaljujoč uporabniku prijaznemu dizajnu. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen pilot, je ta dron enostaven za uporabo in upravljanje. Z njegovimi intuitivnimi kontrolami in odzivnim delovanjem lahko samozavestno krmarite po nebu in posnamete osupljive slike iz zraka.

Kamera visoke ločljivosti: podpira funkcije dvojne kamere, tako da lahko enostavno preklapljate med različnimi perspektivami. Od slikovitih pokrajin do dinamičnih akcijskih posnetkov, ta dron vam daje priložnost, da sprostite svojo ustvarjalnost in dokumentirate svoje dogodivščine v neprimerljivi jasnosti.

Podpora za prenos videa v realnem času: podpira prenos videa v realnem času, tako da lahko doživite vznemirjenje letenja prek pametnega telefona.

Nadzor aplikacije: Če se povežete z aplikacijo KY UFO ali skenirate kodo QR, lahko uživate v pretakanju videa v živo in z lahkoto nadzorujete gibanje drona. Fotografije in videoposnetke lahko shranite tudi neposredno v svojo mobilno napravo za takojšnjo skupno rabo in urejanje.

Stabilen in natančen let: z vgrajenimi brezkrtačnimi motorji in 6-osnim žiroskopom dron zagotavlja stabilno in natančno letenje. Podpira različne načine letenja, vključno z vrnitvijo z eno tipko, nizkonapetostno vrnitvijo in izgubljenim nadzorom, kar zagotavlja dodatno varnost in priročnost.

Natančno določanje položaja GPS: Omogoča natančno določanje položaja in navigacijo po točkah poti, kar vam omogoča načrtovanje in izvajanje določenih poti leta. Uživate lahko tudi v funkcijah, kot sta orbitalni let in način Sledi mi, ki samodejno sledi in zajema vaše gibanje za poglobljene posnetke iz zraka.

Kompaktna zložljiva zasnova: Zložljiva zasnova drona ga naredi kompaktnega in prenosnega ter popolnega za avanture na poti.

Široka uporaba: Idealno za fotografiranje iz zraka, video posnetke, raziskovanje in drugo. Ne glede na to, ali ste hobi ali profesionalec, je ta dron vaša vstopnica za zajemanje osupljivih zračnih perspektiv in odklepanje novih ustvarjalnih možnosti.

Opomba: Razdalja leta je do 600 m.

 

Tehnični podatki:

Material: ABS plastika + kovinske elektronske komponente

Velikost teže: 185x95x85 mm

Razširjena velikost: 275x220x85 mm

Aplikacija: KY UFO

Vgrajen 6-osni žiroskop

Podprite zunanje GPS natančno določanje položaja v zraku

Podpira vrnitev z enim gumbom, vrnitev nizke napetosti, funkcijo nenadzorovanega vračanja

Podpora za let s fiksno točko, orbitalni let, funkcijo spremljanja leta (folle me).

Podprite celotno paleto dejanj letenja: naprej, nazaj, gor, dol, zavoj levo in desno, letenje levo in desno

Podpora za funkcijo nadzora svetlobe

Podpira funkcijo hitrega in počasnega preklopa

Podpora za kamero visoke ločljivosti, funkcija kamere, zamenjava dvojne leče

Podpora za funkcijo oddajanja videa v realnem času

Podpora za povezavo mobilnih telefonov wifi za gledanje videoposnetkov in shranjevanje fotografij in videoposnetkov neposredno v mobilne telefone

Podpira Android in iPhone

Zunanja laserska glava za izogibanje oviram, ki se lahko vrti za 360 stopinj in se izogiba oviram na vseh straneh, da prepreči poškodbe letala ob trku

 

Paket vključuje:

1x dron

1 x daljinski upravljalnik

1 x baterija

1 x priročnik

1 x podatkovni kabel

1 x dodatna vetrna lopatica

1 x torba za shranjevanje

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Namen uporabe drona
prosti čas
Cached: Fri, 12 Jul 2024 18:17:32 GMT