Išči

CAMRY CR 6410 počasni štedilnik 6,5L

ID: 690220
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Počasni štedilnik je naprava, ki kuha hrano pri nižji temperaturi kot tradicionalno kuhanje. Počasi štedilnik CR6410 je idealna rešitev za ljudi, ki želijo, da jedi med kuhanjem ne izgubijo okusa in zdravstvenih vrednosti.

 

Obroki, pripravljeni v počasnem štedilniku, so bogati z mikroelementi in vitamini, ki se med tradicionalnim kuhanjem uničijo pri temperaturah blizu vrelišča. Odstranljiva keramična posoda je enostavna za čiščenje. Njegova naravna surovina ne spremeni okusa jedi in zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in dolgotrajno vzdrževanje v posodi. Čeprav je naprava med delovanjem vroča, toplotno izolirani ročaji ohišja in pokrova omogočajo udobno uporabo. Stekleni pokrov je izdelan iz varnostnega kaljenega stekla, kar olajša nadzor nad postopkom kuhanja brez odpiranja posode. Prostornina posode - 6,5 litra - vam omogoča pripravo obroka iz ene posode za veliko družino ali za 2 dni.

 

 

Naprava ima dve stopnji temperature kuhanja: nizko in visoko, kar lahko prilagodite vrsti kuhane hrane. Funkcija odloženega zagona vam omogoča, da začnete kuhati, ko ste še v službi, tako da vas doma čaka topla, aromatična in zdrava jed. Funkcija WARM je izjemno praktična - ohranja temperaturo tako, da je jed pripravljena za serviranje kadar koli, npr. Med zabavo. Iz prakse - dušeno zelje, pripravljeno v počasnem štedilniku - kuhano 10 ur v načinu LOW, ima okus kot dušeno zelje babice, pripravljeno več dni, izmenično kuhanje in hlajenje. Za pripravo mesnih jedi, enolončnic, polpetov bo naprava delovala v načinu LOW in čas 8 ur. Jed s testeninami (špageti bolonjeze) je odličnega okusa, če je prostovoljec v načinu VISOK nastavljen na 4 ure. Juhe, juhe in lečo vas bodo po 6 urah kuhanja v VISOKEM načinu presenetili z globino okusa. Posoda in pokrov sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Za vaše udobje je naprava opremljena s časovnikom v območju od 30 minut do 24 ur kuhanja.

Priprava obroka za družino je lahko dolgotrajna. Želimo, da je hrana aromatična, dobro začinjena, meso pa sočno in z izrazitim okusom. Pomanjkanje časa za pripravo jedi, ki zahtevajo dolgo kuhanje, pomeni, da nam včasih primanjkuje otroških okusov. Počasi štedilnik CAMRY CR 6410 je naprava, ki vam omogoča, da se jih prikličete in pripravite okusne in zdrave jedi, hkrati pa zagotovite zdravje celotne družine!

Počasno kuhanje in vitamini

Počasno kuhanje je način popravljanja hrane, ki so jo imele raje naše mame in babice. Zahvaljujoč njej so bile jedi polne okusa, čutili ste, da vsaka začimba in tako pripravljena zelenjava in meso niso izgubili dragocenih vitaminov in mikroelementov. Danes pogosto nimamo časa za veliko kuhanja, vsi pa imamo radi gołąbki (polnjene liste zelja), golaž ali aromatično piščančjo juho! Počasi štedilnik je izdelek za ljudi, ki želijo jesti zdravo hrano in pripraviti obroke, polne hranilne vrednosti za vso družino! Električni lonec, ki skoraj sam pripravi juho, juho, mesno in zelenjavno enolončnico, sadno marmelado ali domače zelenjavne konzerve !? Ja! Kako to, da hranimo dragocene vitamine? Počasi štedilnik potrebuje precej nižjo temperaturo (približno 80 ° C), kar pomeni, da deluje veliko ur in sestavine ne izgubijo vitaminov, saj se to zgodi pri kuhanju na previsoki temperaturi. Prostornina do 6,5 litra vam bo omogočila, da pripravite do 10 porcij jedi. Ročaji na dotik in nedrseče noge omogočajo varno uporabo.

 

 

Visoka kvaliteta

Odstranljiv keramični lonec in pokrov iz kaljenega stekla omogočata priročen nadzor nad delovanjem naprave in postopkom kuhanja. Jedi lahko kuhamo brez stalnega nadzora. Časovnik vam omogoča, da nastavite čas kuhanja med 30 minutami in 24 urami. Funkcija zakasnitve zagona vam omogoča, da ob predhodni pripravi sestavin pripravite obrok za določen čas. Počasni štedilnik ima dve stopnji temperature kuhanja: nizko in visoko, kar dobro deluje pri različnih vrstah hrane. Funkcija ohranjanja toplote je zanimiv dodatek, s katerim bo jed pripravljena kadar koli postreči, kar je koristno za velika družinska srečanja ali zabave. Nadzorna plošča z LCD zaslonom, ki se nahaja na lahko dostopnem mestu, in možnost pomivanja lonca in pokrova v pomivalnem stroju sta dodatni bonus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Globina posode (cm)
15
Globina posode [cm]
15
Premer posode
30, 30
Vrsta ponve
električna plošča, električna plošča
Moč [W]
300
Premer [cm]
30
Globina posode
15
Cached: Thu, 25 Apr 2024 17:01:09 GMT