Išči

CAMRY CR7030 sesalnik za pepel

ID: 690222
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Redno čiščenje in odstranjevanje pepela je potrebno, če želite, da vaš kamin ostane popolnoma funkcionalen in sesalnik za pepel Camry AD 7030 popolno orodje / naprava zanj. Od običajnih sesalnikov se razlikuje tako, da se lahko spopade tako s hladnim pepelom kot s tistimi z zelo visoko temperaturo (50 stopinj). Vsebuje tudi posebej izdelane EPA filtre, ki vakuumski motor ščitijo pred sajami in delci pepela, ki bi ga sicer lahko zamašili, kar bi povzročilo njegovo škodo.

 

Jesen je najbolj pisana sezona, vendar je tudi čas, ko temperatura pade in nam vse pogosteje mraz v stanovanju postane neprijeten. To je pravi trenutek, da preživite lepe večere s svojimi najdražjimi pred kaminom. Jesenski meseci so čas, ko redno začnemo uporabljati ogrevanje in ljudje, ki za to uporabljajo kamine in uporabljajo drva, imajo tudi novo težavo v obliki vzdrževanja čistoče v stanovanju. Pepel in saje sta izjemno problematična! Kupcem, ki iščejo preprost in priročen način, kako se znebiti tovrstne umazanije, priporočamo sesalnik za pepel CAMRY CR 7030.

Zanimiva rešitev

Večer ob skodelici najljubšega čaja in knjigi, preživeti pred kaminom? Romantičen zmenek v soju plamenov? Sanje! Edina slabost kamina je potreba po njegovem rednem čiščenju, kar je še posebej pomembno, če želimo ohraniti njegovo funkcionalnost in dolgo časa uživati ​​v takšnem udobju. Za vas imamo popolno rešitev! Sesalnik za pepel CAMRY CR 7030 je odgovor na potrebo po čiščenju peči pred pepelom in sajami. Posebna konstrukcija EPA filtrov sesalnika ščiti motor pred sajami in prahom, ki bi sicer lahko povzročil zamašitev in poškodbo naprave. Največja prednost našega izdelka je, da lahko sesalnik za kamin uporabljamo tako za hladno kot toplo umazanijo (do 50 stopinj Celzija). To je mogoče zaradi ognjevarne cevi, v katero je vgrajen sesalnik.

 

Funkcionalnost in priročnost uporabe

Naprave za čiščenje kaminov si običajno predstavljamo kot nefunkcionalno in težko opremo. Ne tokrat! Naš izdelek je izredno udoben in praktičen! Največja moč 2000 W vam bo pomagala z lahkoto in trudom zbirati pepel in umazanijo iz velikih in majhnih peči. Prostornina 25-litrskega rezervoarja zagotavlja večkratno sesanje brez potrebe po nenehnem praznjenju sesalnika. Aluminijasta cev dolžine 20 centimetrov vam bo omogočila udobno manevriranje s konico v peči, kar vam omogoča uporabo sesalnika ne glede na model kamina. Dolg napajalni kabel in ročaj za nošenje na vrhu naprave vam omogočajo udobno manevriranje po katerem koli prostoru. V celotnem stanovanju ni več prahu in umazanije!

 

 

  • Power max: 2000W Power Nom.: 1200
  • Capacity: 25l
  • EPA filter
  • Heat resistant hose
  • Aluminium pipe: 20cm
  • Power cord: 3m

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Filter
HEPA filter, HEPA filter
Oznaka vrečke
aktivni HEPA filter, aktivni HEPA filter
Vir napajanja
akumulator ali elektrika
Vrsta sesalnika
robot, ročni
Vrsta sesanja
/
Cached: Thu, 25 Apr 2024 12:42:22 GMT