Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaKlubske in pomožne mizevidaXL Komplet klubskih mizic iz trdnega predelanega lesa 40/50 cm

vidaXL Komplet klubskih mizic iz trdnega predelanega lesa 40/50 cm

ID: 20625489
102,34 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 120.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta komplet industrijskih klubskih mizic je narejen iz masivnega obnovljenega lesa. Oddaja starinski šarm, ki bo poskrbel, da bosta mizici drugačen dodatek za vaše bivalne prostore. Razlike v vzorcih in barvah dajejo temu kompletu klubskih mizic edinstven .

 

Ta komplet industrijskih lesenih klubskih mizic oddaja starinski čar, zato bo brezčasen dodatek za vaš dom. Klubske mizice lahko uporabite tudi kot mizice za ob kavč, mizice za dnevno sobo, odstavne mizice, nočne omarice, stojala za rože ali telefonske mizice.

 

Klubske mizice so ročno narejene iz predelanega lesa, ki je trden, vzdržljiv in čudovit. Ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, mangov les, akacijev les, recikliran les, trd les itd. Vsak korak v postopku izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to, ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Ročna izdelava vsaki klubski mizici dodaja spektakularen retro slog. Čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Okvirji so narejeni iz trpežnega železa, ki prispeva k trdnosti mizic.

 

Paket vsebuje 2 klubski mizici. Pomembno obvestilo: Barve se razlikujejo od kosa do kosa, zato je vsaka naša klubska mizica edinstvena; dostava je naključna.

  • Barva: Rjava in črna
  • Material: Površina mizice iz trdnega predelanega lesa + železni okvir
  • Dimenzije (velika miza): 50 x 41 cm (premer x V)
  • Dimenzije (majhna miza): 40 x 35 cm (premer x V)
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • Paket vsebuje 2 klubski mizici
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
50
Višina [cm]
41
Cached: Thu, 28 Mar 2024 13:47:58 GMT