Išči

ADLER AD 7044 ročni sesalnik brez vreč

ID: 700676
119,37 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Profesionalni ročni sesalnik brez vrečke, za učinkovito in priročno čiščenje številnih prostorov in notranjosti avtomobila. Brezžičen dizajn vam bo omogočil čiščenje stanovanja brez iskanja vtičnice. Udoben oprijem in majhna teža naprave olajšata gibanje med prostori. Funkcija TURBO vam bo pomagala očistiti preproge in oblazinjeno pohištvo. Zahvaljujoč vgrajeni luči boste našli najmanjše koščke umazanije. S priloženim stenskim nosilcem, bo pospravljen sesalec zavzel zelo malo prostora.  

 

Sesanje postane zabavno

Čiščenje ni eno izmed naših najljubših gospodinjskih opravil. Vendar pa lahko z ustreznim orodjem hitro in učinkovito zagotovimo čistočo vseh prostorov v hiši ali stanovanju. Sesalnik ADLER AD 7044 brez vrečke je naprava, zaradi katere bomo pogosteje in z nasmehom sesali!

 

Ročni sesalnik - kar je pomembno

Največja prednost tega sesalnika je, da je popolnoma prenosljiv. Brezžična zasnova vam bo omogočila uporabo tudi na balkonu, terasi ali v notranjosti avtomobila. Ni vam treba skrbeti za iskanje brezplačnih vtičnic. Snemljiva baterija, katere eno polnjenje omogoča 40 minut neprekinjenega delovanja, je koristen dodatek. Toliko časa je zagotovo dovolj za čiščenje nekaj sob. Druga prednost je, da ta sesalnik ne potrebuje vrečk! Z enim pritiskom gumba izpraznite posodo za prah in vam pri menjavi vrečk ni več treba umazati rok. Samo očistite ga po vsakem sesanju. Sama posoda ima prostornino 0,8 litra, zahvaljujoč kateri lahko udobno posesate celo stanovanje. HEPA filter bo zagotovil, da v zraku, ki zapušča sesalnik, ni cvetnega prahu in drugih alergenov.

 

Dodatne funkcije sesalnika, ki bodo čiščenje naredile prijetnejše

Največja moč naprave do 250 W pomeni, da se bodo vse drobtine, pesek in umazanija zbrale brez večjega napora. Če pa preproga, npr. z daljšimi ščetinami vsebuje težko odstranljivo umazanijo, samo pritisnite gumb TURBO, ki bo hitro spremenil hitrost naprave z nizke na visoko. Vsi gumbi, tj. gumb za sprostitev palice, gumb za sprostitev šobe ali gumb za sprostitev akumulatorja, so na lahko dostopnem mestu. V kompletu so tudi različne vrste dodatkov: motorizirana krtača, krtača za oblazinjenje 2 v 1 in dolga konica za čiščenje ozkih mest. Po njihovi zaslugi lahko enostavno očistimo preprogo, PVC tla ali plošče, pa tudi pohištvo ali celo police za knjige. Krtača je opremljena z LED lučmi, tako da boste zagotovo dosegli vsak kotiček tudi pod kavčem ali foteljem. Stenski nosilec vam bo omogočil priročno shranjevanje sesalnika v shrambi.

 

Tehnične lastnosti: 

  • Moč: 120W
  • Največja moč: 250W
  • Funkcija TURBO
  • Najdaljši čas delovanja: do 40 Min
  • Čas polnjenja: približno 4,5 h
  • Zmogljivost baterije: 2200 mAh
  • Kapaciteta prahu: 0,8L
  • Lučka na krtači
  • Motorna krtača
  • Stenski nosilec
  • 3 nastavki: šoba, ovalna ščetka 2 v 1, 1 elektro krtača
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bronasta
Vir napajanja
akumulator in omrežje
Vrsta sesanja
posoda, posoda
Cached: Wed, 24 Apr 2024 03:46:52 GMT