Išči

AF-P70-300/4.5-6.3G ED NIKON

ID: 596728
379,99 €

ali od 10,12 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pustolovščine s superteleobjektivi se pričnejo s tem zoom objektivom formata DX.

Z vsestransko goriščno razdaljo 70–300 mm in lahko zasnovo je ta dolgi objektiv popolna izbira za fotografe, ki želijo raziskati svet telefotografije. Če želite zajeti čudovite posnetke oddaljenega dogajanja, edinstvene popotniške fotografije ali ljubiteljsko fotografirati v divjini, boste vedno dosegli bogate, izostrene rezultate.

Ta objektiv zagotavlja hitro in tiho ostrenje, zato je popolna izbira za snemanje videoposnetkov in fotografiranje. Optimizirana oblika zagotavlja, da je objektiv kompakten in popoln

 

Lahek zoom objektiv za izjemno supertelefotografijo
Ta objektiv formata DX s 4,3-kratnim zoomom je odličen za začetnike pri fotografiranju s fotoaparati D-SLR ali fotografe, ki želijo z dodatnim objektivom povečati svoj razpon zooma. Ustvarite izjemne kompozicije z vsestranskim razponom goriščne razdalje 70–300 mm (enakovredno na formatu FX: 105–450 mm), ki brez težav približa dogajanje. Uživajte v prilagodljivosti in si približajte divje živali ali posnemite vrhunske bližinske posnetke otrok med igro. Če želite snemati videoposnetke, je ta objektiv z gladkim in tihim samodejnim ostrenjem prava izbira za vas.

Gladko in hitro samodejno ostrenje: Nikonov koračni motorček
Nikonov novi koračni motorček zagotavlja hitro ostrenje objektiva in je zaradi svojega tihega delovanja popolna izbira za snemanje videoposnetkov. Pri uporabi zooma za snemanje fotografij lahko motiv izostrite v trenutku in absolutno natančno. Pri snemanju videoposnetkov koračni motorček zagotavlja gladko spreminjanje izostritve od motiva do motiva, pri tem pa ni slišati nikakršnega šuma.

Slike na Nikonovi kakovostni ravni
Ta objektiv NIKKOR formata DX je zasnovan posebej za čim boljši izkoristek velikega števila slikovnih točk naprednega slikovnega tipala vašega Nikonovega fotoaparata D-SLR. Leča iz stekla z izjemno nizko disperzijo (ED) omogoča zmanjšanje barvne napake pri slikah v visoki ločljivosti, v živahnih barvah z ostrimi podrobnostmi in popolnim kontrastom.

Poenostavljeno upravljanje
Preklapljajte med samodejnim in ročnim ostrenjem prek menija fotoaparata2. Spreminjanje nastavitev ostrenja prek menija fotoaparata, ki nadomešča upravljanje s stikali na cevi objektiva, preprečuje nenamerno spreminjanje nastavitev med fotografiranjem.

1 Ta objektiv je združljiv s fotoaparati serije D3000 od D3300 naprej, fotoaparati serije D5000 od D5200 naprej in fotoaparati serije D7000 od D7100 naprej. Združljiv je tudi s fotoaparatom D500. Za združljive fotoaparate bo morda treba najprej posodobiti vdelano programsko opremo.
2 Deluje le s fotoaparati serije D3000 od D3300 naprej in fotoaparati serije D5000 od D5200 naprej. Za združljive fotoaparate bo morda treba najprej posodobiti vdelano programsko opremo.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 4,5, F/4,5-6,3
Min zaslonka
f 22, F/22-32
Premer filtra (mm)
58 mm
Stabilizator slike
ne, ne
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Tip objektiva
zoom, zoom
Premer filtra [mm]
58
Najbližja razdalja izostritve
1,1m
Cached: Thu, 28 Mar 2024 10:26:22 GMT