Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Akcije in popusti Gospodinjstvo Darilo ob nakupu vrhunskega hladilnika!
Gospodinjstvo

Darilo ob nakupu vrhunskega hladilnika!

Samsung RS8000 izstopa s svojimi inovativnimi funkcijami. Ob nakupu vrhunskega hladilnika pa prejmeš še Tefal Wizzo kuhinjski robot! Akcija traja od 1. 7. do 31. 7. 2020.

Najpomembnejše je, da hrana v hladilniku ostane sveža. Tehnologija Twin Cooling Plus™ omogoča prav to in ohranja hrano dvakrat učinkoviteje od običajnih hladilnikov. Optimizacija temperature in vlažnosti v hladilniku in zamrzovalniku je dosežena s pomočjo neodvisnega hlajenja

 

Ko pa govorimo o pripravi hrane, pa bo kuhinjski robot Tefal Wizzo vaš prvi pomočnik in pravi zaveznik pri pripravi popolnih obrokov. Recepti, ki so se prej zdeli skrivnost, bodo zdaj postali resničnost. S pomočjo vseh dodatkov, ki jih ta robot uporablja za delo, bo priprava specialitet preprosta, uspeh pa praktično zagotovljen.

Kako do darila?

  • Izberi svoj novi Samsung hladilnik v obdobju od 1. 7. do 31. 7. 2020.
  • Svoj nakup registriraj v roku 30 dni od datuma nakupa. Registracijo opraviš tako, da na e-poštni naslov [email protected] posreduješ naslednje podatke:  ime, priimek, e-poštni naslov, domači naslov (za dostavo darila), prikaz (sken ali fotokopijo) računa s prodajnega mesta, model in serijsko številko naprave.
  • Kuhinjski roobt Tefal Wizzo prejmeš po pošti na domači naslov!

 

Izberi hladilnik              Splošni pogoji

 

Akcija traja od 1. 7. do 31. 7. 2020. Za pridobitev pravice do darila mora biti nakup opravljen v času trajanja akcije, v 30 dni od nakupa pa mora biti naprava registrirana. Za napačno vnesene ali pomankljive podatke in registracije, ki niso oddane v roku, ne odgovarjamo. Uspešna registracija mora vsebovati naslednje podatke kupca: ime, priimek, e-poštni naslov, domači naslov (za dostavo darila), prikaz (sken ali fotokopijo) računa s prodajnega mesta, model in serijsko številko naprave. Darila bodo poslana na naslov kupca v roku 45 do 60 dni od uspešne registracije. Modeli, vključeni v promocijo: RS68N8240S9/EF, RS68N8240WW/EF, RS68N8240B1/EF, RS68N8671SL/EF.

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.