Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Akcije in popusti Gospodinjstvo Vračilo kupnine za Philips sesalnike
Gospodinjstvo

Vračilo kupnine za Philips sesalnike

V primeru nezadovoljstva z izbranimi Philips sesalniki, ki so kupljeni v promocijski akciji od 15. 3. do 31. 12. 2021, lahko izdelek enostavno vrneš v 100 dneh od nakupa in povrnemo ti celotno kupnino.

Kako do vračila kupnine za Philips sesalnike?

  1. Izberi svoj sesalnik in opravi nakup v obdobju od 15. 3. do 31. 12. 2021.
  2. V kolikor izdelek v 100 dneh od nakupa ne izpolni tvojih pričakovanj, izpolni elektronski obrazec, ki ga najdeš na Philips spletnem portalu. Tam najdeš tudi več informacij o akciji.
  3.  Nepoškodovan in pravilno zapakiran produkt vrni v trgovino, kjer je bil opravljen nakup in izbrana trgovina bo vrnila kupnino.

 

Izberi svoj sesalnik      Spletni portal Philips za sesalnike

 

Vsaka oseba lahko vloži največ 1 zahtevek. Ponudba se nanaša samo na potrošnike in ne velja za trgovce in veletrgovce. Če so na originalnem računu potrošnika poleg nakupa aparata Philips še druge postavke, bo vrnjeni znesek enak ceni, po kateri je bil kupljen navedeni aparat Philips. Izdelek morate kupiti v obdobju od 15. 3. do 31. 12. 2021 in ga vrniti v 100 dneh od nakupa.

 

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.