Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Akcije in popusti Gospodinjstvo Vračilo kupnine za Philips Sonicare
Gospodinjstvo

Vračilo kupnine za Philips Sonicare

V primeru nezadovoljstva z izbranimi Philips Sonicare zobnimi ščetkami, ki so kupljene v promocijski akciji od 15. 3. do 31. 12. 2021, lahko izdelek enostavno vrneš v 100 dneh od nakupa in povrnemo ti celotno kupnino.

Kako do vračila kupnine za Philips Sonicare?

  1.  Izberi svojo zobno ščetko Sonicare in opravi nakup v obdobju od 15. 3. do 31. 12. 2021.
  2.  V kolikor izdelek v 100 dneh od nakupa ne izpolni tvojih pričakovanj, izpolni elektronski obrazec, ki ga najdeš na Philips spletnem portalu. Tam najdeš tudi več informacij o akciji.
  3.  Nepoškodovan in pravilno zapakiran produkt vrni v trgovino, kjer je bil opravljen nakup in izbrana trgovina bo vrnila kupnino.

 

Izberi svojo sobno ščetko Sonicare     Spletni portal Philips za Sonicare

 

 

Promocijska akcija je namenjena samo končnim potrošnikom in v njej ne morejo sodelovati poslovni subjekti. Vračilo zobne ščetke mora biti izvedeno skladno z vsemi napotki in pogoji, navedenimi v tem letaku. Izdelek moraš kupiti v obdobju od 15. 3. do 31. 12. 2021 in ga v primeru nezadovoljstva vrniti v 100 dneh od dneva nakupa.

 

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.