Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Akcije in popusti Nakup z NLB Pay se vam vsako sredo še posebej splača!
Akcije in popusti

Nakup z NLB Pay se vam vsako sredo še posebej splača!

Nakup z NLB Pay se vam vsako sredo še posebej splača!

Vsako sredo vam v Big Bangu ob nakupu nad 100 € z NLB Pay podarimo 10 €! Digitalno se enostavno splača.

Kaj je mobilna denarnica NLB Pay?
Mobilna denarnica NLB Pay strankam NLB omogoča plačevanje na brezstičnih terminalih POS ter dvig gotovine na brezstičnih bankomatih v Sloveniji in tujini. Deluje na tehnologiji NFC, plačujete in dvigujete gotovino pa lahko z NLB Plačilnimi karticami Mastercard, Visa in Maestro, ki ste jih shranili v mobilno denarnico NLB Pay. Preprosto, hitro in varno. Mobilni telefon le odklenete, prislonite in počakate na zvočni signal.

Kako do mobilne denarnice NLB Pay?
• Stranke NLB v trgovini Google Play poiščite aplikacijo NLB Pay in jo pretočite.
• Za registracijo vnesite svojo davčno številko in zadnje 4 številke vaše kartice NLB Mastercard, Visa ali Maestro (številko kartice Maestro najdete na hrbtni strani kartice "Št. kartice / PAN").
• Preverite pravilnost svoje mobilne številke, ki se bo izpisala na ekranu telefona, saj vam bomo na to številko poslali SMS z OTP geslom za dokončno aktivacijo mobilne denarnice.
• Vpišite OTP geslo, ki ste ga prejeli v SMS-sporočilu.
• Določite 4-mestno številčno geslo (ki ne sme biti enako številki PIN vaše kartice!).
Več o mobilni denarnici NLB Pay na www.nlb.si/pay.

*Promocija izdajanja kuponov velja od 23. 10. do preklica. Darilni bon je v originalni obliki unovčljiv v Big Bang fizičnih trgovinah. Darilni bon v vrednosti 10 € je unovčljiv ob enkratnem nakupu, v celotnem znesku in ni izplačljiv v gotovini. Bona ni možno zamenjati za gotovino, razlika v zneskih ni izplačljiva v gotovini. Bon je unovčljiv 1 leto od dneva prejema. Darilni bon je unovčljiv za vsak naslednji nakup - lahko tudi isti dan.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.