Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Akcije in popusti Šport in prosti čas 1 LETO BREZPLAČNE AMZS POMOČI
Šport in prosti čas

EKSKLUZIVNO V BIG BANGU: 1 LETO BREZPLAČNE AMZS POMOČI

Se odločaš za nakup novega električnega skiroja ali električnega kolesa? Zdaj je ta odločitev še lažja, saj bo tvoja vožnja odslej brezskrbna! Ob nakupu novega električnega skiroja ali električnega kolesa ti v Big Bangu v sodelovanju z AMZS ekskluzivno podarjamo 1 leto brezplačne pomoči na cesti.          

 

Ob nakupu električnega skiroja ali električnega kolesa ti podarjamo AMZS članstvo za eno leto s posebnim paketom, ki vključuje:

  • 1x popravilo prevoznega sredstva na mestu okvare
  • 1x prevoz pokvarjenega prevoznega sredstva
  • 10 brezplačnih številk Motorevije
  • partnerske popuste ter ugodnosti

              Obrazec za včlanitev                 Ogled celotne ponudbe

Kaj to pomeni v primeru škodnega dogodka?

V primeru okvare tvojega e-skiroja ali e-kolesa na pomoč pokličeš AMZS s klicem na 1987. AMZS ti zagotovi pomoč na cesti z možnostjo popravila ali prevoza do najbližje Big Bang trgovine ali najbližjega pooblaščenega serviserja znotraj omejitev, zapisanih v 17a. členu Splošnih pogojev članstva AMZS.

 

Kako poteka včlanitev?

  1. Če se za nakup e-skiroja ali e-kolesa odločiš v našem spletnem centru www.bigbang.si, izpolni kontaktni obrazec za včlanitev, za ostalo pa poskrbimo mi.
  2. Če se za nakup e-skiroja ali e-kolesa odločiš v eni izmed naših trgovin, izpolni kontaktni obrazec za včlanitev, pomagajo pa ti lahko tudi naši prodajalci v trgovinah.

 

Tvoje kontaktne podatke bomo nato posredovali AMZS, kjer bodo uredili AMZS članstvo in ti potrditev včlanitve poslali na tvoj elektronski naslov. AMZS bo pridobljene podatke uporabljal za namene urejanja članstva in obveščanja o članskih vsebinah. Svoje članstvo boste lahko dokazovali z digitalno člansko kartico, ki jo boste lahko aktivirali v brezplačni AMZS mobilni aplikaciji.

 

Big Bang, d.o.o. (v nadaljevanju: organizator) se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabljal, shranjeval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo) in drugo zakonodajo s tega področja ter da jih bo uporabljal za namen izvajanja AMZS akcije in urejanje članstva. Pridobljene osebne podatke bo organizator hranil do poteka zakonskega roka njihove hrambe. Pridobljene podatke bo organizator delil s partnerjem akcije AMZS, ki jih sme uporabljati v namene urejanja članstva in obveščanja o članskih vsebinah. Z oddajo svojih podatkov sprejemate Splošne pogoje članstva Avto-moto zveze Slovenije in izjavljate, da želite postati član AMZS. Informacije o obdelavi osebnih podatkov si lahko kadarkoli preberete v 21. členu Splošnih pogojev članstva.

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.