Išči

AMAZFIT GTS4 Infinite Black pametna ura

ID: 20388888
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

AMAZFIT GTS4 Infinite Black pametna ura

 

Izjemno velik 1,75-palčni zaslon HD AMOLED

Izkoristite izjemno velik 1,75-palčni zaslon AMOLED pametne ure Amazfit GTS 4 in si oglejte podatke, pomembne za vaše dobro počutje, v brezhibni ločljivosti HD. Dovolj velik zaslon vam lahko omogoči celovit pregled nad vašimi zdravstvenimi podatki.

Močno in natančno sledenje GPS

Zahvaljujoč tehnologiji dvopasovne antene GPS, boste po končani aktivnosti lahko preverili, kje ste opravili vadbo, pa naj bo to kolesarjenje po mestu, tek po hriboviti pokrajini ali intervali na stadionu.

Inteligentno zaznavanje vaj za vadbo moči

Fitnes ura Amazfit GTS 4 lahko samodejno zazna gibe in šteje ponovitve desetine vaj za vadbo moči, od katerih imajo mnoge prilagodljive različice v aplikaciji Zepp, ter spremlja vaš čas počitka med stavki. Po končani vadbi vam bo aplikacija Zepp prikazala mišično skupino, ki ste jo vadili, in koliko časa ste jo vadili, da vam pomaga ohranjati učinkovito vadbo.

Do 8 dni delovanja baterije

Dosegajte svoje delovne in vadbene cilje do 8 dni naenkrat. Baterija športne ure Amazfit GTS 4 je pripravljena za uporabo in ima nazivno vrednost 300 mAh. Nov način varčevanja z baterijo ure vam celo omogoča, da še naprej uporabljate funkcije, kot so športni načini, merjenje zdravstvenih podatkov in več, hkrati pa varčujete z energijo.

Enostavno 24/7 upravljanje zdravja

Izkoristite zanesljivo in natančno 24/7 spremljanje srčnega utripa, nasičenosti krvi s kisikom in ravni stresa. Pametna ura GTS 4 lahko zazna tudi vašo hitrost dihanja ter s preprostim dotikom hitro izmeri in oceni te 4 pomembne zdravstvene kazalnike.

Tehnične podrobnosti
GPS
da
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 28 Mar 2024 11:24:56 GMT