Košarica

Košarica je prazna

27,99 € 27,9900 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Antena vam omogoča sprejem DVB-T signala, lahko se jo uporablja z priloženim napajalnikom 220V, ki napaja ojačevalec v anteni po koaksialnem kablu 12V, ali pa uporabljate samo anteno brez priloženega napajalnika, in ojačevalec v anteni napajate s pomočjo vašega smaostojnega DVB-T sprejmnika ali s pomočjo vašega TV, če ima funkcijo napajanja antene 5V. Antena je primerna tako za domačo uporabo, kot tudi na potovanjih v kampu.

Antena vam omogoča sprejem DVB-T signala, lahko se jo uporablja z priloženim napajalnikom 220V, ki napaja ojačevalec v antini po koaksialnem kablu 12V. Ali pa uporabljate samo anteno brez priloženega napajalnika, in ojačevalec v antenii napajate s pomočjo vašega smaostonega DVB-T sprejmnika ali s pomočjo vašega TV, če ima funkcijo napajanja antene 5V. Antena je primerna tako za domačo uporabo, kot tudi na potovanjih v kempu. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Tip antene strešna antena
Namembnost za TV sprejemnik
Sprejemna frekvenca UHF
Vir napajanja 220V
Dobitek antene 25 DB
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.