Košarica

Košarica je prazna

149,90 € 149,9000 EUR
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
KASKO 3 leta
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
KASKO 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Naj vas zjutraj namesto budilke prebudi vonj sveže pečenega kruha.  

Funkcija CrustChoice
Omenjena funkcija vam nudi izbiro zapečenosti skorje: svetla, srednja ali temna. s preprostim pritiskom na gumb izberite raven zapečenosti.

Zakasnitev vklopa
Naj vas zjutraj namesto budilke prebudi vonj sveže pečenega kruha. In to brez nepotrebnega vstajanja. To vam omogoča funkcija zamika pričetka peke kruha do 13 ur. Vse sestavine vsujte v aparat za peko, izberite ustrezen program in nastavite pričetek peke tako, da bo kruh pečen natančno takrat, ko to želite.

Za začetnike ali profesionalce
Če še niste vešči peke kruha ali pa enostavno zaupate sodobni tehnologiji, vam aparat za peko kruha olajša postopek s kar dvanajstimi tovarniško nastavljenimi programi. Vsak izmed programov ima natančno določeno zaporedje funkcij ter njihovo trajanje. Če želite, pa lahko celotno zadevo vzamete v svoje roke in peko prilagodite svojim željam in potrebam.

Osvetlitev
Z enkratnim pritiskom na gumb LIGHT bo zasvetila luč v notranjosti aparata za boljši pregled nad izvajanjem programa. S ponovnim pritiskom na gumb se bo luč znotraj ene minute od pritiska izključila. Po eni minuti se bo luč avtomatsko izključila sama, ne da bi bilo treba vam pritisniti na gumb.

Varnost
Nadzorno ploščo zaklenite s pritiskom na gumb CYCLE. Ko je nadzorna plošča zaklenjena, so vsi gumbi onemogočeni razen gumbov CYCLE in COLOR. Ta funkcija pomaga preprečiti nenamerne prekinitve delovanja programa in otrokom preprečuje uporabo aparata brez nadzora izkušene osebe. Če varnostne blokade ne nastavite sami, se bodo tipke na nadzorni plošči zaklenile same 5 minut po začetku izvajanja programa.

Ostale značilnosti
- Funkcija ohranjanja toplote
- Odstranljiva posoda z neoprijemljivim premazom
- Samodejni izklop
- LCD prikazovalnik

12 prednastavljenih programov
1. Osnovni: mesenje, vzhajanje in peka navadnega kruha. Za boljši okus lahko dodate še druge sestavine.
2. Polnozrnati: mesenje, vzhajanje in peka polnozrnatega kruha. Nastavitev časovnega zamika peke ni priporočljiva, saj lahko tako dosenete slabše rezultate.
3. Francoski: mesenje, vzhajanje in peka z daljšim časom vzhajanja. Kruh, pečen po tem programu, bo imel bolj hrustljavo skorjo in rahlo teksturo.
4. Hitri: mesenje, vzhajanje in peka kruha s krajšim časom peke kot pri osnovnem programu. Kruh, pečen po tem programu, je navadno manjši in ima gostejšo teksturo.
5. Sladki: mesenje, vzhajanje in peka sladkega kruha. Za boljš okus lahko dodate še druge sestavine.
6. Torte: mesenje, vzhajanje in peka tort. Testo naj vzhaja s pomočjo sode bikarbone ali pecilnega praška.
7. Marmelade: kuhanje džemov in marmelad. Sadje in zelenjavo sesekljajte preden ju položite v posodo za kruh.
8. Testo: mesenje in vzhajanje, a brez peke. Testo vzemite iz posode za kruh in oblikujte žemljice, rogljičke, pizzo ipd.
9. Super hitro: mesenje, vzhajanje in peka kruha v zelo kratkem času. Pečen kruh ima gosto teksturo.
10. Peka: samo peka, brez mesenja in vzhajanja. Uporablja se tudi za daljši čas peke pri izbranih nastavitvah.
11. Sladice: mesenje, vzhajanje in peka sladic.
12. Domač kruh: omogoča uporabnikovo osebno programiranje, spremeni tovarniške nastavitve mesenja, vzhajanja, peke in hranjenja na toplem vsakega posameznega koraka. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta aparata za peko kruha
Teža kruha 1,35 KG
Moč 815 W W
Število programov 12
Funkcije aparata za peko kruha časovnik z urnim zamikom,3 nastavitve zapečenosti
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Mnenja o izdelku

Zadovoljna z nakupom

Pekač kruha uporabljamo precej pogosto in je res dobra naložba za gospodinjstvo. Kruha namreč ne kupujemo, ker ga pečemo vedno doma. Aparat je preprost za uporabo in zelo dobro deluje. Priporočam nakup! LP

Ana K. , 19.9.2017

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.